Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Nieuws 18 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Felle kritiek op Blake Lively om grap over Kate Middleton: ‘Kom op Blake, een beetje klasse’

Publieksfavoriet Blake Lively ligt onder vuur. Iets wat je niet snel verwacht bij de sympathieke actrice, maar toch gebeurt. En het heeft alles te maken met haar laatste Instagram-post en de Photoshop-fail van Kate Middleton.

Fans van Blake Lively denken dat haar nieuwste post de spot drijft met Kate Middletons photoshopschandaal. En dat schiet bij velen in het verkeerde keelgat.

De post van Blake Lively

Op Instagram staat Blake Lively bekend om het trollen van haar man Ryan Reynolds – maar dit weekend leek ze een nieuw slachtoffer gevonden te hebben. In een opzettelijk gefotoshopte advertentie voor haar mocktailmerk Betty Buzz werd een afbeelding van Lively over een zwembadachtergrond geplaatst met haar handen uitvergroot en een citroen die in de lucht zweefde. Een duidelijke hint naar het photoshopschandaal van Kate Middleton, volgens fans.

“I’m so excited to share this new photo I just took today to announce our 4 new @bettybuzz & @bettybooze products. Now you know why I’ve been MIA.” schreef Blake in de caption. De combinatie van foto en tekst, maken dat veel volgers over deze actie van Blake vielen.

Dit gebeurt een paar dagen nadat een foto van Kate Middleton en haar kinderen van meerdere fotobureaus werd verwijderd vanwege “manipulatie”, waarvoor de prinses van Wales later zelf de schuld op zich nam op X.

Felle kritiek op Blake

Wie spot met de Britse royals, begeeft zich op glad ijs. Dat heeft Blake dit weekend aan den lijve ondervonden. Terwijl sommige volgers (waaronder Hugh Jackman) positief reageerden op de post, bekritiseerden anderen de actrice voor het “bespotten van een vrouw die herstellende is van een operatie”.

“Cmon Blake, some class. The princess is clearly pretty sick, and you are trolling her? Not cool. Expected more from you,” schreef een volger onder de post. Een ander schrijft: “I was a fan, this is not how women lift other women up…do better Blake.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.