Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 31 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Blake Lively en Ryan Reynolds dragen matching outfits tijdens date in New York City

Als er een stel is dat bij ons ultimate couple goals oproept, zijn het wel Blake Lively en Ryan Reynolds. De twee pranken elkaar continu op social media, halen grappen met elkaar uit en niet geheel onbelangrijk: ze zijn al jaren met elkaar getrouwd. Nu wordt het stel tijdens een date in New York City gespot in matching outfits en bewijzen ze wederom dat ze een droomkoppel zijn.

Cosy season.

Blake Lively en Ryan Reynolds in NYC

Het getrouwde koppel werd afgelopen week arm-in-arm gespot op de straten van New York City. Of ze de outfits nu op elkaar hadden afgestemd of dat het toeval was, ze droegen allemaal een navykleurige jas en jeans. Blake Lively draagt een wollen jas tot knielengte en Ryan koos voor een korte puffer die hij open droeg over een blauw overhemd. Hij maakte de outfit af met huidskleurige sneakers met oranje details, terwijl Blake laarzen en handschoenen droeg. Zij maakt de look af met een blauw/oranje muts en een kleine blauwe schoudertas.

Gotham/GC Images

Het getrouwde stel was duidelijk aan het genieten van quality time, want ze werden zonder hun drie kinderen gespot. Nu is het algemeen bekend dat Ryan Reynolds en Blake Lively hun dochters het liefst buiten de spotlight houden. Ze begonnen na hun huwelijk al snel over hun kinderwens en het hebben van een grote familie.

Ryan Reynolds verft het haar van Blake Lively en deze video dient als bewijs

“We’d love to have a big family,” zei Ryan tegen Details in augustus 2013. “We both come from big families — my parents did four, Blake’s did five. A lot of people say it’s crazy, but we’ll only know when we’re there, you know? We’ll walk through that fire pretty happily, I think.” Blake vertelde in september 2014 aan Marie Claire, “I gotta get started…if I could spit out a litter of kids, I would.” Het lijkt erop dat Blake en Ryan nu even toe waren aan een mom/dad-moment…

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.