Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 27 jan 2023
Leestijd: 1 minuut

Oh my: Blake Lively verft blonde lokken een hele andere kleur

De Amerikaanse Blake Lively staat al jaren bekend om haar prachtige, goudblonde lokken. Als Serena Van Der Woodsen in Gossip Girl trok ze al alle aandacht met haar kapsel en dat is in real life ook zo. Toch gaat ze voor een hele andere kleur, waarschijnlijk voor haar nieuwste filmrol. De actrice moet nog bevallen, maar ze leeft zich in elk geval alvast in in haar nieuwe karakter.

Blake Lively is nu brunette

Blake is recentelijk gecast in een verfilming van It Ends with Us, een mega populair boek van Colleen Hoover’s. Het boek werd pas écht bekend toen meerdere TikTokkers hun enthousiasme uitten na het lezen van dit boek. #BookTok stond er helemaal vol mee, en nu wordt het boek dus verfilmd. En de hoofdrol van bloemist Lily Bloom gaat gespeeld worden door Blake Lively, dus ook niet zo maar iemand. Wie ook een hoofdrol heeft in de film? Justin Baldoni, bekend als Rafael uit Jane The Virgin.

Tijdens de pandemie deed manlief Ryan het haar van zijn vrouw, mét verf en al. Misschien heeft hij dit keer ook geholpen?

Bekijk de nieuwe haarkleur (à la 2023) van Blake hieronder:

blake lively
Instagram Blake Lively

De actrice is begin februari uitgerekend van haar vierde kindje, samen met hubby Ryan Reynolds. Ze zal dus heel even moeten bijkomen van de bevalling, maar dat zien wij helemaal goed komen. Ze is namelijk hartstikke gezond en houdt ervan om goed voor zichzelf te zorgen. Ze hanteert dan ook 8 stappen om deze selfcare dan ook regelmatig uit te voeren.

Blake Lively en Ryan Reynolds dragen matching outfits tijdens date in New York City

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.