Beau Goldewijk
Beau Goldewijk Beauty 31 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

De make-up artist van Sabrina Carpenter deelt eindelijk welke blush ze gebruikt

Als je fan bent van Sabrina Carpenter is het je waarschijnlijk opgevallen hoe prachtig haar make-up, en dan met name haar blush, altijd zit. Gelukkig is er door haar make-up artist gedeeld welke producten ze hiervoor gebruikt. Want wie wilt er nu niet zo uit zien als Sabrina?

Wij vertellen je wat de combo is en waar je deze bestelt.

De blush combinatie Sabrina Carpenter

De blush van Sabrina Carpenter ziet er altijd flawless uit. Als jij houdt van een opvallende blushlook zou dit wel eens de perfecte combinatie voor jou kunnen zijn. Sabrina Carpenter’s make-up artist, Carolina Gonzalez, deelde recent screenshots van de exacte blush combinatie van Sabrina. In deze foto zijn zelfs de nummers van de exacte kleuren te zien. Dit zijn de twee producten die make-up artist, Carolina Gonzalez, gebruikt voor Sabrina:

Armani Beauty Luminous Silk Cheek Tints 53 Bold Pink  

De eerste blush die gebruikt wordt voor Sabrina, is de Luminious Silk Cheek Tint in de kleur 53 Bold Pink. Deze blush is van het merk Armani Beauty. Het is een lichte en opvallende kleur roze. Wat de blush onder andere zo opvallend maakt, zijn de glitters die door het product heen verwerkt zitten. Wees er snel bij want, de kans is groot dat het product snel uitverkoopt. Je koopt de blush voor 45 euro.

Luminous Silk Cheek Tint 62 Delicate Mauve

De tweede kleur die gebruikt wordt van de Luminous Silk Cheek Tint van Armani Beauty is 62 Delicate Mauve. Een prachtige kleur die net wat minder heftig is en minder opvalt dan de de eerste roze kleur. Deze blush bevat geen glitters. Het zijn stapelbare blushes waardoor je ze goed over elkaar heen kunt gebruiken, en dit is precies wat de make-up artiest van Sabrina altijd doet.

Zo breng je het aan

De make-up artiest van Sabrina heeft helaas niet gedeeld hoe je de twee blushes op de juiste manier aanbrengt. Gelukkig zijn er door andere mensen, voornamelijk TikTok, gedeeld hoe je dit aanbrengt zodat het er hetzelfde uit komt te zien zoals bij Sabrina. Je begint met de kleur 53 Bold Pink en brengt deze wat hoger aan. Vervolgens pak je de blush in de kleur 62 Delicate Mauve en deze breng je daar onder aan, dus wat lager.

@roseandben

SAVE THIS for later 💖 Have you tried the Sabrina Carpenter blush look?? ✨💖 ib: @cgonzalezbeauty on @Sabrina Carpenter ✨ #viralmakeup

♬ original sound – Rose Siard

Deze lip combo’s wil jij opslaan voor je volgende avondje uit

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.