Julia Schaap
Julia Schaap Entertainment 5 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Alles wat je wil weten over seizoen 3 van Bridgerton

Het langverwachte nieuwe seizoen van de Netflix-serie Bridgerton is al een tijdje aangekondigd en het belooft net zo goed te zijn als de voorgaande seizoenen. Seizoen 3 zal wel afwijken van de originele boekenserie, want dit seizoen gaat over het liefdesverhaal tussen Colin Bridgerton en Penelope Featherington.

Wij zijn benieuwd!

Einde van seizoen 2

Aan het einde van seizoen 2 is te zien dat Penelope en haar beste vriendin Eloise in een hevige ruzie terechtkomen, omdat Eloise achter een groot geheim komt. Daarnaast is te zien dat Colin beweert nooit te gaan trouwen met Penelope.. ai. Hoe dat verder gaat zal te zien zijn in seizoen 3. Wel had seizoen 2 van Bridgerton een goed einde voor Anthony en Kate, zij zijn namelijk getrouwd. Of dit een happily ever after is, is hopelijk te zien in de volgende reeks!

Uit wie bestaat de cast?

Penelope Featherington, Colin Bridgerton en Eliose Bridgerton zullen terugkeren in seizoen 3. Ook keert Anthony Bridgerton samen met Kate Sharma terug, wel schijnt het zo te zijn dat deze twee castleden een stapje terug doen, omdat er nu een nieuw liefdesverhaal centraal staat. Er zijn geruchten dat Daphne en Simon niet terug te zien in het nieuwe seizoen. Er zijn wel nieuwe personages toegevoegd aan de cast, zoals Daniel Francis van de serie Stay Close, Sam Phillips uit The Crown en James Phoon uit Wreck, hoe zij terugkomen in het nieuwe seizoen van de serie is nog onbekend. Lady Whistledown is natuurlijk ook weer van de partij in het nieuwe seizoen. Op het jaarlijkse Netflix festival TUDUM werd er namelijk al een brief van haar voorgelezen. Spannend!

Wanneer is seizoen 3 te zien?

Seizoen 3 van Bridgerton zit weer vol nieuwe wendingen. Het nieuwe seizoen gaat volgens Netflix Portgual waarschijnlijk op 14 december 2023 in première, wel is het bericht weer verwijderd en is er nog niks verder bevestigd. Ook is er al groen licht gegeven op seizoen 4 van Bridgerton, maar daar is voor alsnog weinig duidelijkheid over. Hopelijk komen er net zoals de Bridgerton boekenserie van Julia Quinn, ook acht seizoenen van de Netflix Original online.

We houden je op de hoogte!

Het bewijs is daar: Penelope is officieel ‘diamond of the season’ in Bridgerton seizoen 3

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.