Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 28 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Fans gaan los op Twitter over Bridgerton seizoen 2 en ze zeggen allemaal hetzelfde

Na het grote succes van het eerste seizoen van Bridgerton komt er een tweede seizoen aan. Dit bevestigde Netflix al op 21 januari, maar helaas moeten we nog even wachten tot we de serie weer kunnen bingen. Inmiddels is er al wel een trailer op YouTube te zien en fans gaan nu al los over seizoen 2 op Twitter.

Want het is heel *juicy*.

Bridgerton:seizoen 2

Het tweede seizoen van Bridgerton is officieel onderweg en fans zeggen allemaal hetzelfde op Twitter. Terwijl we in het eerste seizoen het verhaal van de oudste Bridgerton-dochter Daphne volgde, concentreert het tweede seizoen zich op haar grote broer Anthony Bridgerton. De serie verschijnt in 2022 op Netflix, dus tot die tijd moeten we het met de trailer doen.

Fans denken, na het zien van de trailer, dat er in het nieuwe seizoen een liefdeskoppel wordt gevormd tussen Anthony en Katy. In de nieuwste teaser-clip van Netflix zien we Anthony ruzie maken met een nieuw personage – Kate Sharma – in de tuinen buiten een bal. Kate wordt gespeeld door Simone Ashely, die we kennen van haar rol als Olivia in Sex Education. Het paar, die harde woorden uitwisselen, zijn nu al het favoriete nieuwe koppel van het aankomende seizoen en dit laten fans weten op Twitter.

Reacties

In de trailer van het tweede seizoen horen we Katy haar ongezouten mening geven over Anthony. Zo zegt ze: “I find your opinion of yourself entirely too high. Your Character is as deficient as your horsemanship.” Natuurlijk zijn fans al geobsedeerd door dit nieuwe koppel – genaamd Kathony – en de seksuele spanning tussen de twee is zeker niemand ontgaan. Op Twitter delen fans hun mening en dit is wat ze te zeggen hebben:

Wij kunnen niet wachten tot het tweede seizoen online komt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.