Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 30 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian deelt zeldzame PDA-video’s met Pete Davidson op Instagram

Love is in the air bij de Kardashian-familie: zo hebben er in de afgelopen weken maar liefst drie (!) Kardashian-bruiloften plaatsgevonden… Dit waren dan wel allemaal bruiloften van Kourtney Kardashian en Travis Barker. Waarom maar één keer trouwen als het ook drie keer kan, toch? Ook zusje Kim Kardashian is helemaal hoteldebotel: en dat op niemand minder dan komiek Pete Davidson. De twee delen normaal niet zo veel public display of affection als Kim’s zus en nieuwe in-law Travis, maar vannacht besloten ze toch wat kleffe content op Instagram te delen.

Ach, zo op z’n tijd moet dat wel kunnen.

Kim en Pete’s relatie

Kim Kardashian en Pete Davidson zijn nu al een tijdje samen en de twee zien er super gelukkig uit. Waar het koppel hun relatie eerst heel privé hield, maakten de twee hun relatie in maart toch Instagram-official.

Dit was het startsein voor steeds meer gezamenlijke publieke vertoningen én onthullingen over de relatie van Kete. Zo vertelde Kim bij The Ellen Show dat haar liefje Pete ondertussen al drie tattoos voor haar heeft laten zetten, waaronder zelfs een brandmerk (!).

Begin mei was het dan eindelijk zover: Kim en Pete maakten hun debuut samen op de rode loper. De twee woonden het Correspondent’s Dinner van het Witte Huis bij en poseerden samen voor de camera’s van alle aanwezige paparazzi. CUTE! Al zag Kim er geweldig uit, haar boyfriend Pete was degene die de show stal dankzij zijn ietwat interessante schoenkeuze voor een bezoekje aan het witte huis.

PDA

Waar Kim’s zus Kourtney Kardashian zéker niet vies is van wat public display of affectiontot frustratie van haar kinderen en ex Scott Disick– houdt Kim haar liefde voor Pete op dat gebied iets meer privé. De twee plaatsen zelden foto’s of videos waarin ze aan het kleffen zijn en ook in de nieuwe reality-show van de familie ‘The Kardashians’ zien we Kim en Pete niet knuffelend en zoenend terug. Gelukkig maar, Kourtney en Travis zorgen namelijk al voor (meer dan) genoeg minuten aan PDA in de show.

Toch besloot Kim vannacht om haar fans te trakteren op wat PDA van haar en Pete. Op haar Instagram-stories plaatst de reality-ster drie video’s van het koppel samen.

In de eerste video zien we de twee lachen naar de camera terwijl ze elkaar een kus geven. In de tweede video geeft Kim een luchtkus aan de camera en steekt haar lover Pete zijn tong uit. De derde video is een video waarin de twee elkaar een knuffel geven. Lief!

Pete Davidson
Instagram / @kimkardashian

We love Kete! Zal Kim in de voetsporen van zus Kourtney treden en voortaan meer PDA delen met de wereld?

Dit zijn de beste Twitter-reacties op de relatie van Kim Kardashian en Pete Davidson

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.