Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 27 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Britney Spears schreeuwt om privacy na politie-inval door fans

Waar is Britney Spears? Ondanks dat iedereen had verwacht dat het na het winnen van de rechtszaak tegen haar vader eindelijk weer goed zou gaan met de zangeres, maken vele fans zich toch opnieuw grote zorgen. Hun zorgen liepen de afgelopen weken zo hoog op dat ze zich genoodzaakt voelden de politie in te schakelen. Tot flinke frustratie van Britney zelf.

Britney maakte via Twitter duidelijk dat ze niet van deze actie gediend is.

De complottheorieën over Britney Spears zijn oneindig

We vragen ons af hoeveel tijd onze medemensen over hebben, want de complottheorieën en het nep nieuws over Britney Spears blijven binnenstromen. De zangeres verwijderde begin deze week haar Instagram-account, wat voor onrust zorgde onder haar fanbase. Toch heeft het wel degelijk een goede reden dat ze deze actie ondernam. De opvallende en ietwat verwarde foto’s en video’s die ze de afgelopen tijd deelde zorgde eveneens voor verwarring onder haar volgers. Volgers merkten op dat haar man, Sam Asghari, haar meerdere malen probeerde te filmen in een Instagram Live, terwijl ze hier overduidelijk niet blij van werd.

Fans belden de politie

Waar de ene fan dus gerustgesteld is door het verwijderen van haar account, kreeg de ander juist een onheilspellend gevoel. Dit laatste gevoel heeft voor meerdere fans geleid tot een telefoontje naar de politie, waarna zij dinsdagavond een bezoekje brachten aan het huis van het popicoon. Ondanks dat ze begreep dat het hier ging om een actie vanuit liefde en bezorgdheid, gingen deze fans wat Britney betreft dit keer toch echt te ver. Ze deelde haar verhaal via een post op Twitter:

“Zoals iedereen weet is de politie langsgekomen naar aanleiding van meerdere prank calls. Ik hou van mijn fans maar deze keer gingen dingen een beetje te ver en werd mijn privacy geschonden. De politie is nooit binnen gekomen, want toen zij bij de poort aankwamen besefte ze al snel dat er niks aan de hand was en vertrokken ze per direct. Ik voel me gepest sinds dat ik met dit incident opnieuw op een verkeerde en oneerlijke manier in de media ben gekomen. Gedurende deze periode in mijn leven hoop ik dat het publiek en mijn fans mijn privacy zullen respecteren in de toekomst. Veel liefs, B.”

Deze celebrities bepalen de gastenlijst voor het Met Gala 2023

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.