Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 25 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Britney Spears wordt naar verluidt steeds hechter met deze beruchte ex-werknemer

Vorige week kwam het nieuws naar buiten dat Britney Spears en Sam Asghari een punt achter hun huwelijk zetten. Echt sprake van liefdesverdriet lijkt er niet te zijn. Sam wil vooral geld en Britney heeft het druk met andere dingen, zoals honden kopen en flikflooien met een ex-werknemer.

Er is namelijk een man met wie Britney het de laatste dagen érg gezellig heeft.

Britney Spears en haar vermeende nieuwe liefde

Britney zit midden in een scheiding met Sam Asghari, maar dat weerhoudt haar er niet van om alvast op zoek te gaan naar een nieuwe liefde. En die liefde lijkt ze te vinden bij een oude bekende, namelijk ex-werknemer Paul Richard Soliz.

Een bron vertelt Page Six dat de 37-jarige man ongeveer een jaar geleden zou zijn ingehuurd om voor Britney te werken als schoonmaker. De naasten van Britney maken zich zorgen om deze nieuwe ontwikkeling, omdat Paul een crimineel verleden heeft. De bron beweert ook dat Soliz werd aangenomen zonder een background check, die een uitgebreid crimineel verleden zou hebben onthuld.

De scheiding van Britney en Sam

Getouwtrek met advocaten en gedoe om de huwelijkse voorwaarden zijn nu orde van de dag in het leven van Britney, want Sam vertrekt niet zonder een flinke partneralimentatie.

De fitnesstrainer heeft vorige week woensdag de scheiding van de popster aangevraagd, slechts enkele uren nadat het nieuws over hun scheiding bekend werd, zo melden verschillende Amerikaanse media. Volgens TMZ beroept Asghari zich op ‘onoverkomelijke verschillen’. Nog een gek detail: de datum van de scheiding zet hij op 28 juli.

Sam vraagt om partneralimentatie en advocaatkosten. Maar dat is lang niet alles. Sams advocaat, Neal Hersh, stelt dat Sam de huwelijkse voorwaarden gaat aanvechten. Britney heeft hem destijds huwelijkse voorwaarden laten ondertekenen, waardoor haar bezittingen als apart eigendom gehandhaafd.

Volgens TMZ is het hoogst onwaarschijnlijk dat de huwelijkse voorwaarden ongeldig worden verklaard door een rechter. Sterker nog: waarschijnlijk gaan de twee helemaal niet naar een rechtbank. Britney zal Sam een grote cheque uitschrijven en daarmee is het dan gedaan.

Dit verdient de scheidingsadvocaat van Britney Spears, Kim Kardashian en Johnny Depp per uur (!)

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.