Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Films & Series 14 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

The Holiday: dit is hoe de cast van de iconische kerstfilm er nu uitziet

Als we het hebben over kerstfilms, dan is er maar één film de allerbeste. Juist, The Holiday. De iconische film kwam uit in 2006 en dat is nu alweer 16 jaar geleden. De babies uit dat jaar rijden nu op scooters. Heftig. Toch blikken we graag even terug en kijken we naar hoe het nu gaat met de cast van The Holiday.

Komt er ook nog een film die The Holiday gaat overtreffen?

Dit is hoe de cast van The Holiday er nu uitziet

In de film komen de grootste namen van Hollywood samen. Denk aan Cameron Diaz, Jude Law, Kate Winslet en Jack Black. Het leek er even op dat de cast weer samen zou komen voor een vervolg, maar dit bleek helaas vals alarm. Ach, dan kijken we het origineel nog wel een keer.

De film gaat over twee vrouwen uit Engeland (Iris) en Los Angeles (Amanda) die het vreselijk vinden om Kerstmis alleen in hun eigen huis door te brengen en voorstellen om voor de feestdagen van woning te ruilen. Ze weten niet dat ze een reis van hun leven zullen maken, met veel romantiek en nieuwe vriendschappen.

Cameron Diaz

In 2006 koos Cameron Diaz voor een bruine haarkleur, in plaats van het iconische blond. Sinds 2006 is er een heleboel veranderd in haar leven: ze is getrouwd met muzikant Benji Madden, waarmee ze in 2019 dochtertje Raddix kreeg. Ze acteert nog steeds, maar runt ook haar eigen wijnhuis.

Getty Images

Jude Law

Jude speelt Graham in The Holiday, aka Mr. Napkin Head. Na de kerstfilm speelde Jude Law nog in vele blockbusters, zoals Sherlock Holmes, Captain Marvel en Fantastic Beasts: The Crimes of Grindewald.

Kate Winslet

Sinds Kate Winslet de rol van Iris speelde in 2006, is er veel veranderd in haar leven. Ze won meerdere awards voor haar acteerkunsten in The Reader (Oscar), Revolutionary Road (Golden Globe) en Mare of Eastown (Emmy). Daarnaast trouwde ze in 2012 met Edward Abel Smith.

Rufus Sewell

Uhm, wij vonden Jasper niet per se een fijn personage. Maar hé, schurken moeten er ook zijn. Rufus Sewell is een van de beste Britse acteurs en speelde in verschillende films en series.

Jack Black

Jack Black was een lichtpuntje in de film, want in tegendeel tot Jasper, viel Iris wel voor Miles. In de tussentijd heeft Jack Black flink aan de weg getimmerd. Hij speelde in films als Goosebumps, Kung Fu Panda, Jumanji en Tropic Thunder.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.