Anne Smits
Anne Smits Celebrity 15 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze celebrities brengen een ode aan moeders voor Moederdag

Gisteren was het Moederdag. En om dat te vieren ben jij misschien wel naar een van deze leuke restaurants geweest of zijn jullie samen op pad gegaan voor een andere Moederdag-activiteit. Ook de celebrities vierden Moederdag en deelden de leukste kiekjes met hun moeders en koters.

Ben je nog op zoek naar een verlaat Moederdag-cadeau? Zie hier tien betaalbare cadeaus onder de 25 euro.

Deze celebrities zetten gisteren hun moeder in het zonnetje voor Moederdag

Deze celebs brachten gisteren een ode aan hun eigen of alle moeders op aarde.

Kris Jenner

De moeder des moeders is natuurlijk de enige echte Kris Jenner (67) met maar liefst zes kinderen. Samen met Robert Kardashian kreeg ze Kourtney Kardashian (44) als de eerste van de kroost, en volgden daarna ook zussen Kim (42), Khloë (38) en de enige zoon Rob Kardashian (36). Samen met Caitlyn Marie Jenner, geboren als William Bruce, zette Kris Kendall Jenner (27) en Kylie Jenner (25) op de wereld. In haar post op Instagram wenst Kris haar kinderen en haar eigen moeder Mary Jo Campbell een fijne Moederdag.

Beyoncé

Queen B startte deze week haar Renaissance Tour in Zweden. Ondanks Beyoncé’s drukke planning met in totaal 40 shows maakt de 41-jarige zangeres tijd vrij om haar moeder Tina Knowles (69) in het zonnetje te zetten op Instagram. Ook de reacties onder de post gaan los over Beyoncé haar multitask-kwaliteiten. Zo zou de foto online zijn gekomen terwijl Beyoncé midden in haar optreden zat: “Beyoncé how you doing the show and posting it to Instagram? Queen that innovates!!”, “How you post this on stage”, “girl go back on stage 😂.

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen (37) is samen met John Legend (44) moeder van drie kinderen. Hoewel ze vaak het doelwit is van de moedermaffia lijkt Chrissy zich hier niks van aan te trekken. In een post op Instagram spreekt ze haar dankbaarheid uit naar de mensen die het mogelijk maken om haar de beste moeder te maken die ze kan zijn.

Kelly Piquet

Het Braziliaanse model en de vriendin van onze Nederlandse Max Verstappen (25) Kelly Piquet (34) deelde gisteren een foto op Instagram met haar 3-jarige dochter Penelope Kvyat. Kelly kreeg Penelope met haar vorige partner en Russische coureur Daniil Kvyat. In haar post zegt Kelly dat moeder zijn van Penelope het mooiste geschenk op aarde is.

Kylie Jenner

Natuurlijk kan ook Kylie Jenner niet in dit lijstje ontbreken. Zo deelt de 25-jarige moeder van dochter Stormi en zoontje Aire regelmatig de leukste kiekjes van haar kids. Op Instagram deelt Kylie een slideshow met de meest aandoenlijke foto’s van Stormi en Aire.

Instagram @kyliejenner

Geloof jij in sterrenbeelden? Dan ben je met deze zonnetekens geen goede match

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.