Beau Goldewijk
Beau Goldewijk Celebrity 20 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Deze grote celebrities maken geen gebruik van social media

Social media is tegenwoordig onmisbaar in het dagelijks leven. Er wordt zoveel op gedeeld en het wordt door zoveel mensen, inclusief celebrities, gebruikt als communicatiekanaal. Het lijkt soms alsof iedereen er actief op is. Toch is dit niet het geval – en zijn er bekendheden die hier geen gebruik van maken.

We delen een aantal celebs die geen gebruik maken van social media en waarom ze ervoor hebben gekozen dit niet te doen.

Celebrities en social media

Social media kan erg verslavend zijn: of je nu een bekendheid bent of niet. Voor celebrities is dit een platform waarmee ze de band met hun fans kunnen onderhouden op een simpele maar effectieve manier. Dit is ook de reden waarom veel celebrities op hun Instagram en TikTok actief zijn en hun deze goed onderhouden. Het kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor bepaalde aankondigingen of bepaalde interacties.

Toch is niet iedereen fan van social media en voelt niet elke celebrity de behoefte om actief te zijn op platformen zoals Instagram, TikTok en Facebook. Een aantal voorbeelden van grote celebrities die hiervoor kiezen zijn:

Emma Stone

De bekende Hollywood actrice Emma Stone maakt geen gebruik van social media. Ze gaf aan dat ze haar leven liever buiten de schijnwerpers leidt en dat ze waarde hecht aan haar privacy. Ze wilt zich volledig focussen op haar werk.

Jennifer Lawrence

Nog een andere bekende actrice die haar leven liever niet online deelt, is Jennifer Lawrence. Ze heeft gezegd dat ze denkt niet gemaakt te zijn voor social media en haar leven liever prive houdt. Ook benoemd ze vaak de negatieve aspecten hiervan.

George Clooney

Een van de bekendste acteurs en regisseurs van Hollywood, George Clooney, is ook niet actief op social media. George geeft aan dat dit niet door zijn leeftijd komt maar omdat hij zijn leven prive wilt houden en veel negatieve aspecten eraan koppelt. Hetzelfde geldt voor zijn vrouw Amal Clooney.

Meghan Markle

Meghan Markle, de hertogin van Sussex en voormalig actrice, was tot 2016 actief op Instagram etc. tot dat ze haar accounts uit handen gaf aan een PR team. In 2020 maakte ze bekend dat ze volledig ging stoppen met social media. Althans, voor haar nieuwe merk maakt ze een uitzondering.

Kate Moss

Bekend model Kate Moss is een van de weinige modellen die niet actief is op social media. Ze heeft echter wel een Instagram-account waar ze deels eigenaar van is genaamd ‘Kate Moss Agency’. Dit is haar talentenbureau. Voor de rest zit ze niet op dit soort online platformen en geniet ze privé van haar leven.

Julia Roberts

Een andere wereldberoemde actrice die besloten heeft afstand te nemen van social media is Julia Roberts. De reden hiervoor is wederom om haar privacy te beschermen en om afstand te houden van de aandacht die erbij komt kijken.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.