Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Fashion 25 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Chunky zonnebrillen zijn terug: dit zijn onze favoriete exemplaren voor dit seizoen

Al lijkt het nu even niet zo, de zon gaat binnenkort weer schijnen. En als dat moment daar is, dan willen we natuurlijk kunnen shinen met een prachtig montuurtje. Komende seizoen zien we veel snelle brillen, maar juist ook veel chunky modellen. Wij zochten alvast de mooiste grove exemplaren uit die je het aankomende seizoen aan je collectie wil toevoegen.

Diva modus aan.

Chunky zonnebrillen maken hun comeback in zomer 2023

Sinds de grove Prada zonnebrillen vorig jaar furore maakte, was het wachten op de officiële terugkomst van de chunky zonnebril. En begrijp ons niet verkeerd, want de snellere brillen zijn ook trending. Maar nu zijn de lompere, meer statement brillen net zo hip.

Met deze trend zijn wij content, want op een brakke zondagmiddag wil je niets liever dan zo’n grote bril op je neus zetten en richting het terras wandelen. En ook binnen de chunky brillen zijn er verschillende trends, kleuren en glazen – wij zetten onze favorieten voor je op een rij.

Ray-Ban Mega Wayfarer – €155

De klassieke Wayfarer van Ray-Ban is voor het komende seizoen gesupersized. Met dit iconische montuur zit je hoe dan ook goed.

Celine Zonnebril CL40194U – €380

Hij kost wat centen, maar dan heb je ook wat. Vorig jaar was deze zonnebril al trending, maar dit jaar is ‘ie gewilder dan ooit. Wacht dus niet te lang met het aanschaffen van deze parel.

ASOS Olijfgroene zonnebril – €17,99

We kennen het zwarte met oranje model nu wel, maar ASOS  komt met een nieuwe variant van diezelfde zonnebril. Wij zijn verliefd op het olijfgroene montuur in combinatie met de vrouwelijk lila glazen.

 

NA-KD Kikkergroene zonnebril – €24,95

Ga jij toch liever voor opvallend groen? Dan heeft NA-KD deze knappe bril in de aanbieding.

James Ay C23 200 – €170

Wie niet van vierkante monturen houdt, kan bij James Ay terecht voor die halfronde model. Dit zijn duurzame brillen, want de monturen zijn volledig plantaardig en daarnaast zijn de scharnieren hergebruikt, de verpakkingen gemaakt van gerecyclede verpakkingen en bestaan de schoonmaakdoekjes uit gerecyclede plastic flessen.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.