Julia Schaap
Julia Schaap Entertainment 14 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze cocktails zijn onmisbaar tijdens jouw Halloweenfeestje

Volgende maand is het al Halloween en dat is een goede reden voor een feestje. Terwijl de meeste al hard aan het nadenken zijn over een passende outfit, zijn de drankjes ook niet onmisbaar. Om je een handje te helpen hebben wij onze favoriete cocktails op een rijtje gezet, voor het engste feestje van het jaar.

En ze bevatten niet allemaal alcohol, mocht je dat liever skippen.

Witches Brew

De Witches Brew is toch wel onze favoriet. Deze cocktail maak je door ananassap, Blue Curacao, aardbeisiroop en wodka met elkaar te mixen. Om het drankje echt af te maken, kan je er nog wat eetbaar glitter aan toevoegen. Hoe je hem precies maakt, zie je hieronder.

@liv.yah

halloween drinks day 1: witches brew 🧙‍♀️🔮 #halloweendrinks #cocktail #witchesbrew #halloweencocktail #halloween #edibleglitter #cocktailrezept

♬ Fall October Halloween horror classic(177261) – rareNote

Drunken Ghost

Als je van koksnoot houdt, is dit drankje perfect. In het drankje zit Malibu, wodka en kokosmelk. Door de cocktail iets frisser te maken, kan je Sprite toevoegen. Door de witte kleur is dit drankje perfect voor spooky season.

@liv.yah

halloween drinks day 2: drunken ghost 👻 easy and yummy! inspo: @Ruthann #halloween #cocktail #halloweendrinks #ghost #halloweencocktails2022

♬ Halloween – TonsTone

Spiderweb Martini

Bij deze cocktail blijven je handen niet schoon, maar heb je wel een échte spooky cocktail. Begin met het verwarmen van de marshmallows, waardoor je die makkelijk als een spinnenweb over het glas kan verspreiden. Als je daarmee klaar bent stop je het glas in de vriezer, en kan je starten met maken van de cocktail. Welke cocktail je in dit klas doet is optioneel, want door de zwarte eetbare glitter die je toevoegt, krijgt elke cocktail dezelfde kleur.

@liv.yah

halloween drinks day 3: spiderweb martini 🕸️🕷️ inspo: @thespritzeffect #halloween #cocktail #martini #halloweendrink #halloweencocktail #spiderweb

♬ Spooky, Scary Skeletons (TikTok Classics Version) – Rufus Martin & Deutsches Filmorchester Babelsberg

Drinking with the devil

Voor een zoete cocktail, ben je hier aan het juiste adres. Doop het randje van je cocktailglas in rode suiker en zet hem apart. Vul een ander glas vervolgens met vanillewodka, cointreau, cranberrysap en limoensap. Vervolgens mix je alles met elkaar en heb je het perfecte zoete drankje voor Halloween.

@itscocktailhour

Drinkin’ with the Devil on Halloween 🍷👺 #halloween #halloweencocktailparty #halloweencocktail #halloweencocktails #halloweencocktails2022 #halloweenishere #cocktail #cocktails #cocktails30sec #cocktailreview #cocktailrecipe #cocktailrecipes #recipe #drinks #drinkrecipe #fyp #foryoupage #viral #fallcocktails

♬ Devil Eyes – Hippie Sabotage

Vampires Kiss Cocktail (alcohol-vrij)

Voor degene die liever voor een mocktail gaan, hebben wij nog één laatste favoriet. De Vampire Kiss Cocktail bevat granaatappelsiroop, alcholvrije whiskey, limoensap, cola en sprite. Als je toch een drankje met alcohol wil, kan je dat er altijd nog aan toevoegen.

@fancifuleats

Vampire’s Kiss Cocktail (non-alcoholic) 🕯 #halloweencocktail #nonalcoholicdrink #soberoctober #halloweendrinks

♬ Bloodletting (The Vampire Song) – Concrete Blonde

Beyoncé deelt iconische Halloweenfoto met al haar kinderen (wel 4 dagen te laat)

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.