Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Love & Life 28 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Mannen op TikTok zijn in de ban van ‘The Cool Sister Effect’

Ontmoet jij vaak mannen die een coole vibe om zich heen hebben hangen? Grote kans dat ze een nog coolere zus hebben, volgens de virale theorie op TikTok. Mannen zijn in de van ‘the cool sister effect’ en leggen het fenomeen voor je uit.

Want opgroeien met een oudere zus is niet altijd makkelijk, maar je plukt er zeker de vruchten van.

Wat is ‘the cool sister effect’?

Het begon allemaal met een TikTok van @Geminidreamgirl333 die het heeft over coole mannen die altijd een nog coolere zus hebben. Toeval? Zij denkt van niet. And to be honest, wij denken ook van niet.

@geminidreamgirl333

Cool sisters – thank you for your service

♬ original sound – Geminidreamgirl333

En dit vermoeden wordt bevestigd, want verschillende mannen leggen in een video uit hoe het is om op te groeien met een ‘coole’ oudere zus in huis. Een zus die altijd kritisch kijkt naar je outfit en kapsel. Of eigenlijk gewoon alles wat je doet. Opmerkingen als ‘ga je zo de deur uit?’ of ‘is dit je outfit voor het festival?!’ zijn hen niet onbekend. Oudere zussen zijn hard, maar volgens TikTokkers Joe en Parker luister je gewoon naar ze en zet je je ego aan de kant – for the better.

@fettuccinepoopsock

#stitch with @Geminidreamgirl333 shoutout sister: @evan willow

♬ original sound – Joe Frat

”This is not a coincidence, okay? Everyone with a cool sister knows they keep you in check. They are brutally honest with you. They are mean. My sister would say straight to my face ‘I hate your hair like that”’ legt Joe Frat op TikTok uit. Dat doet even pijn, maar wanneer hij zijn looks aanpast, op aanraden van zijn zus, ontvangt hij aan de lopende band complimentjes van vrouwen. En dat, lieve mensen, is the cool sister effect.

@parrkerrrrrr

#stitch with @Geminidreamgirl333 Is this your sister👱‍♀️? #fypシ #foryou #relatable #sister #relationship #funny #siblings #trending #viral

♬ original sound – ParkerLanosa

Zussen reageren op TikTok

Als credits op z’n plaats zijn, dan nemen wij vrouwen ze graag. De comments staan vol met oudere zussen die hun buiging doen op TikTok. ”We gotta keep the brothers humble” schrijft iemand. Een ander schrijft: ”My brother hated me plucking his eyebrows until girls started noticing now he begs me to lmfao.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.