Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Beauty 11 mei 2021
Leestijd: 3 minuten

De curly shag is dé haartrend voor komende zomer en op deze manieren kun je hem dragen

Wie dacht dat je met een krullenbol geen shag kon laten knippen, heeft het flink mis. De curly shag is juist één van de meest populaire 70’s haarstijlen van dit moment. En dat is niet het enige: ze komen in verschillende varianten.

We hebben de populairste manieren om een curly shag te dragen verzameld.

Curly shag

De bob, de mullet, de shag… Er lijkt maar geen einde te komen aan het lijstje van haartrends voor 2021. Toch mogen we niet klagen – we hebben nu alleen maar meer om uit te kiezen, toch? Een leuke coupe voor aankomende zomer is de curly shag, aka de klassieke shag maar dan met een bos krullen. Het volumineuze kapsel is alles wat we willen dragen aankomend seizoen.

En het wordt nog leuker: er zijn genoeg variaties op te vinden die het waard zijn uit te proberen. Van een subtiele bob-variant tot een retro coupe: op deze manieren kun je een stijlvolle curly shag dragen.

1. Klassieke curly shag

De klassieke variant van de haarstijl zal niet snel verdwijnen, dat is een feit. Ook met een flinke bos krullen staat het kapsel perfect.

2. Shaggy bob

Combineer twee haartrends in één kapsel: een shag en een bob. We kunnen geen genoeg krijgen van deze subtiele en populaire haarstijl. Durf jij het aan?

3. Coily shag

In combinatie met de spiraalvormige krullen van kroeshaar staat de shaggy haarstijl perfect, als je het ons vraagt. Creëer nog meer volume door opvallende lagen en een subtiele pony te knippen.

Deze grote haartrends gaan we aankomende zomer gegarandeerd zien

4. Wavy shag

Om echt dat shag-effect te creëren raden we je af je lokken stijl te föhnen. Door een product toe te voegen dat zorgt voor volume en wavy lokken creëert zorg jij voor deze onderstaande zomerse shag. Wij zijn fan.

5. Korte coupe

De shaggy bob is al aan de korte kant, maar je kunt er ook voor kiezen nóg korter te gaan. Met deze korte curly shag creëer je een frisse uitstraling en heb je weer een kort koppie – wat jouw krullen tot zijn recht laat komen.

6. Mid-length shag

Toch nog niet klaar om je lokken zo kort af te knippen? No worries, je krullen net zo tot zijn recht laat komen is deze halflange shag.

7. Retro shag

Bring back the 70’s met deze retro curly shag. De wat kortere pony en vele laagjes laat je gezicht nog beter uitkomen en je krullen meer opvallen. Wij zijn verliefd op deze look.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.