Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Beauty 21 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Ariana Grande heeft curtain bangs in haar haren en wij willen onmiddelijk naar de kapper

Curtain bangs zijn al een aantal jaar één van de grootste trends op het gebied van kapsels. Dat is niet zo gek: deze pony-variant is veelzijdig én staat bijna iedereen. Ook celebrities zijn fan. Zo hebben we niemand minder dan Ariana Grande nu gespot met curtain bangs en wij zijn obsessed.

Twijfel je nog of je jezelf curtain bangs wilt laten aanmeten? Na het zien van Ariana’s nieuwe look niet meer.

Curtain bangs

De curtain bangs hebben we de afgelopen drie jaar praktisch overal gezien met beroemdheden zoals Kendall Jenner, Sydney Sweeney en Lady Gaga die de stijl rockten. Schokkend is het dus niet dat nu ook Ariana de haarstijl uitprobeert. De laatste jaren heeft de zangeres haar signature ponytail wat meer links laten liggen. In plaats daarvan probeert ze wat andere haarstijlen uit.

Ariana Grande’s nieuwe look

Sinds november 2021 kan Ariana Grande zichzelf – naast zangeres en actrice – ook oprichtster van r.e.m Beauty noemen. Ondertussen is het alweer tijd voor de derde drop van het merk.

In de teaser-foto voor de nieuwe beautycollectie, die Ariana op haar eigen Instagram plaatste, zien we Ari niet met haar signature ponytail. In plaats daarvan draagt ze een prachtige half-up half-down haarstijljust like the old days – mét curtain bangs. Wow!

Op de foto voor r.e.m Beauty zien we Ariana in een taupe-kleurige jurk met spaghettibandjes en bijpassende handschoenen. Ariana’s curtain bangs zijn relatief lang gehouden, wat kenmerkend is voor het kapsel. Ze vallen net boven haar ogen in het midden en worden langer aan de zijkanten, waardoor ze opgaan in de rest van het haar. Verder draagt Ariana een lipkleur met een bruinroze glans. Ari’s make-up artist bracht een poederachtige beige oogschaduw bij haar aan en gebruikte een eyeliner om een fox eyes-look te creëeren. We LOVE it.

Run, run, run! Op naar de kapper. Toch liever een andere pony dan de curtain bangs? In dit artikel vertellen wij je welke soort pony bij jouw gezichtsvorm past.

Twijfel jij er al langer over om je haar kort te knippen? Dit zijn 5 redenen waarom je het gewoon moet doen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.