Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Beauty 17 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Dé beautytrend van het moment: gekleurde highlighter

Soms komen we van die make-uptrends tegen, die we wel uit moéten proberen. De gekleurde highlighter is in opmars en wij kunnen niet wachten om het aan onze dagelijkse beauty-routine toe te voegen.

Highlighten in alle kleuren van de regenboog.

Contouren met gekleurde highlighters

Of het nou in je kleding, accessoires, haar of make-up is.. een beetje glitter maakt de dag in een handomdraai een stuk gezelliger. Eén van onze favoriete manieren om een fonkeling in onze dagelijkse look aan te brengen is door middel van highlighter. Momenteel is er een nieuwe make-uptrend in opmars, namelijk gekleurde highlighter. Deze highlighters hebben dus niet een huidtint, maar juist knallend paars, blauw of oranje.

Highlighter maakt een makeup-look niet alleen velen malen meer fun, het geeft zorgt voor extra aandacht voor de juiste plekken op je gezicht, nek of borst. Zo is een highlighter véél meer dan een beetje glitter en zorgt het voor contouring op een originele manier.

Highlight-inspiratie

Waar een trend op komst is, is inspiratie nodig. Klinkt gekleurde highlighter voor jou nog een beetje gek in de oren? Wie weet inspireren onderstaande looks jou wel om het zelf eens te proberen.

Roze en groen

Shape-shifting én colour-shifting. Een magisch effect met verschillende kleuren highlighter, afhankelijk van het soort licht.

Set van 8 highlighters, €138 van Kaleidos.

@kali.ledger

do u want more colorful highlighter vid? I have been loving this pink one lately 🥹💖 #makeuptutorial #makeup #tutorial #makeuphack #makeup

♬ Super Freaky Girl – Nicki Minaj

Warme look met geel en oranje

Zo wordt spelen met kleuren een mogelijkheid voor het héle gezicht in plaats van alleen voor de ogen. Tip: gebruik een wat warmere tint voor de achterkant van de jukbeenderen en wat lichter richting het midden en op de neus.

Creëer het mooiste effect met de nét gelanceerde Light Wands, van Charlotte Tilbury voor €44.

Paars en groen

Helemaal klaar voor de mermaid-core trend en een knaller van een start voor jouw eerstvolgende feest-look.

@claudianeacsumakeup

#mermaidmakeup #bluehighlighter #blueeyeshadow #blueeyedgirl #greeneyes #makeuptutorial #colorfulmakeup #makeuphacks #holographichighlighter #graphiceyeliner #tealeyeliner

♬ Traingazing – Sam Wills & Honey Mooncie

 

Make-upartiest van de sterren Mary Phillips gaat viral door deze bijzondere techiek

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.