Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 23 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

De ex van Drew Taggart doet iets opmerkelijks na alle dating rumours over Selena Gomez

Als we de verhalen mogen geloven heeft Selena Gomez een nieuwe liefde en het is niemand minder dan Drew Taggart, de leadzanger van The Chainsmokers. Veel fans zijn enthousiast over de opbloeiende romance, maar één iemand lijkt minder blij te zijn: de ex van Drew.

Wij praten je bij.

Selena Gomez zou daten met zanger Drew Taggart

Er hangt liefde in de lucht in New York. Na EmRata, Pete Davidson, Gigi Hadid en Leonardo DiCaprio, vinden nu ook Selena Gomez en Drew Taggart de liefde in the big apple. Althans, daar lijkt het op. Eerder deze week werden de twee gespot tijdens een date op de bowling baan.

Daarna ontkende Selena alle verhalen met haar hashtag #iamsingle. Toch liegen de beelden er niet om, want zaterdagavond zijn de twee weer op romantische wijze gespot. Tijdens (wat lijkt) een datenight aten ze eerst een hapje bij Torrisi Bar & Restaurant in Soho, waarna de twee hand in hand het restaurant verlieten.

De ex van Drew Taggart verwijdert haar Instagram

Vlak nadat berichten opdoken over Gomez en Taggarts vermeende relatie, deactiveerde Taggarts laatste ex-vriendin Eve Jobs haar Instagram-account. Zou dit Eve’s reactie zijn op het feit dat haar voormalige vriend verder is gegaan met iemand anders?

Drew en Eve, de dochter van Apple-oprichter Steve Jobs, begonnen met daten in de zomer van 2022 waarna ze het het in september officieel maakten. Het koppel heeft nooit een break-up aangekondigd, en Drew deelde foto’s van zijn verjaardag die hij met Eve vierden op 31 december, enkele weken voordat de geruchten over Selena begonnen.

Nu de geruchtenmolen op volle toeren draait is dit voor Eve het moment om haar Instagram te verwijderen. Wil ze een statement maken? Kan ze de aandacht en meningen niet aan? Of wil ze juist zo min mogelijk aandacht op zichzelf vestigen? I guess we’ll never know. 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.