Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 16 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

De geruchtenmolen draait: is Rihanna opnieuw in verwachting?

Geen celebritykoppel dat de afgelopen tijd zo veelbesproken is als Rihanna en ASAP Rocky. Zo kregen ze hun eerste én tweede kindje, stonden ze met het hele gezin op de cover van Vogue en onderging Rihanna een drastische haartransformatie. Toch blijkt dat nog niet alles, want het internet overstroomt momenteel van de speculaties over een mogelijke derde zwangerschap.

Hiermee zou ASAP zijn artiestennaam zéker wel waarmaken…

Drie kinderen in drie jaar?

Nog geen vijf maanden geleden beviel Riri van haar tweede kindje, die de prachtige naam Riot Rose Mayers kreeg. De vierde naam in het gezin die met een ‘R’ begint, want hun eerste kindje kreeg de naam RZA Athelston Mayers en de échte naam van A$AP is Rakim Athelaston Mayers. We kunnen ons voorstellen de de twee, die binnen een twee jaar ineens een familie van vier zijn geworden, op een enorme roze wolk zitten met hun twee spuitjes.

Rihanna pakt flink door

Toch betekent dit niet dat ze het momenteel wat rustiger aan doen. Zo is alom bekend dat Rihanna hoogzwanger de halftime show van de verzorgde. Maar ook zelfs erna ging de zangeres en zakenvrouw gewoon verder met knallen in haar carrière. Toch is dat niet alles, als we haar fans moeten geloven. Momenteel wordt er namelijk flink gespeculeerd over iets anders bijzonders: Rihanna zou zwanger zijn van hun derde kindje.

Is het mogelijk om al weer zwanger te zijn?

Nu vonden wij deze roddel in eerste instantie vrij onwaarschijnlijk, aangezien het dus nog maar zo kort geleden is dat ze Riot Rose op de wereld heeft gebracht. Toch zou het technisch gezien gewoon kunnen. Zodra de hormonale balans weer normaal is en de eerste eisprong heeft plaatsgevonden na een bevalling, kan een vrouw namelijk gewoon weer zwanger worden. Dit duurt – bij vrouwen die geen borstvoeding geven – tussen de drie en twaalf weken.

Nu weten we natuurlijk niet of Rihanna borstvoeding heeft gegeven en of dit dus ook voor haar technisch mogelijk zou zijn, maar in principe is het dus mogelijk dat ze inderdaad al weer in verwachting is.

@4dirtyredd

Replying to @VonaB #greenscreen #FYP #DirtyRedd #MississippiStandUp #Comedy #JustJokes

♬ original sound – Dirty Redd

Beelden die vermoedens versterken

Ook de beelden van eerder deze maand, waarin ze steeds een felrode tas van Bottega Veneta óf hand voor haar buik houdt én de laatste video op Badgalriri’s Insta versterken voor velen de vermoedens.

Hoe leuk zou dit zijn?! Toch willen we even benadrukken dat Rihanna, ASAP en hun team nog geen reacties op de verhalen hebben gegeven. Gewoon even rustig afwachten om te zien of het waarheid of pure onzin is dus.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.