Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 7 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

De hond van Lewis Hamilton maakt stijlvolle entree tijdens GP van Groot-Brittannië

Dit weekend is de Grand Prix van Groot-Brittannië op het circuit van Silverstone en dat is de thuisrace van Mercedes-coureur Lewis Hamilton. Lewis is één van de populairste coureurs aller tijden (of je het nou leuk vindt of niet) en omdat hij vlak bij huis is kan zijn hond de race óók meemaken. Beetje extra? Ja. Zouden wij het ook doen? Ja. Roscoe, de bulldog van Lewis, arriveert samen met zijn baasje in de paddock.

Natuurlijk moet het moment wel vastgelegd worden.

De hond van Lewis Hamilton maakt stijlvolle entree tijdens GP van Groot-Brittannië

Roscoe Hamilton is de viervoeter van Lewis en als het even kan gaat en staan hij ook waar zijn baasje is. “I’m a vegan bulldog that loves to travel, play ball and get attention from all the girls, especially when they rub my bum. I like frisbee and tennis,” zo staat er in de bio van zijn eigen (!) Instagram-account.

En omdat het natuurlijk niet niks is dat je baasje een F1-coureur is, mag je natuurlijk ook mee. Roscoe is een well behaved dog, dus hij loopt rustig met Lewis mee de paddock in. Aandacht genoeg voor de kleine Ro, want hij wordt ook gevolgd door foto-en videocamera’s like a real celeb dog. Dat ziet er zo uit:

Hilariteit over modderige outfit

Volgers van het F1-account weten niet wat ze zien. De hond is heel erg schattig en het gesprek van de dag. “In this video you can see the goat himself and idk a driver called lewis hamilton”. Over de outfit van Lewis valt dan wel weer te twisten. De commentsectie gaat dan ook los over de ‘modderige’ look van het pak. “Could have washed his outfit first. 😂”, reageert iemand en een ander raadt dan weer een stylist aan: “Someone get this man a stylist please”, Die hij waarschijnlijk al wel heeft.

We moeten het even hebben over Threads, de nieuwe social app waar je niet vanaf komt

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.