Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 11 mrt 2022
Leestijd: 3 minuten

Khloé onthult hoeveel geld de Kardashians verdienen met hun nieuwe realityserie

14 april is het eindelijk zover: dan komt de nieuwe realityserie van de Kardashians online en fans kunnen – net als wij – niet wachten. De nieuwe realityserie zal een heel nieuw beeld van de Kardashians geven die we in Keeping Up With The Kardashians nog niet hebben gezien en daar hoort natuurlijk een goed salaris bij. Nu heeft niemand minder dan Khloé Kardashian onthuld hoeveel geld de familie verdient met hun nieuwe realityserie.

Ze onthult zelfs of alle zussen hetzelfde loon ontvangen.

De Kardashians

Als je de Kardashians al een tijdje volgt weet je dat ze jaren schitterden in hun realityserie Keeping Up With The Kardashians. Na 14 jaar en 20 seizoenen kwam de realityserie in 2021 tot een einde, wat voor een shock zorgde bij kijkers. Gelukkig onthulde de bekende familie al snel dat er een nieuwe realityserie in samenwerking met Hulu aankwam.

Deze nieuwe realityserie genaamd ‘The Kardashians’ is niet alleen op Hulu te zien, maar zal ook op Disney+ verschijnen. Dat betekent dat ook jij vanaf april weer van de Kardashians kunt genieten. Want ondanks dat we de familie op Instagram en op TikTok kunnen volgen, kijken we natuurlijk het liefste naar hun realityserie vol drama.

Loon

Dat de Kardashians goed verdienen is natuurlijk geen geheim. Alleen al op Instagram is te zien dat de familie een luxueuze levensstijl leidt waar wij alleen maar over kunnen dromen. Toch zijn de Kardashians niet bang om over hun vermogen te praten. Zo weten we dat Kim Kardashian meer verdient met Instagram dan met KUWTK en weten we hoelang de Kardashian-familie erover doen om jouw salaris te verdienen.

Nu hebben de Kardashian-zussen opnieuw een boekje open gedaan over hun financiën en dit keer heeft het alles te maken met hun nieuwe realityserie. In een interview met Variety – met Kim, Khloé, Kourtney en Kris – sprak de familie over de geruchten over een deal van negen cijfers die ze tekenden voor hun nieuwe realityserie.

9 cijfers

Hoewel de Kardashians zelf geen commentaar geven op het gerucht van negen cijfers – dat volgens Variety van een insider komt – vertelt Kris duidelijk dat ze niet zouden doen alsof geld geen groot deel uitmaakt van hun werk. “Well, money always matters. I think that anybody would be foolish to say that money doesn’t matter anymore,” vertelt ze. “It definitely played a factor because we give so much of our personal lives up for entertainment,” voegt Khloé toe.

“We always have our private family conversations, and we’re pretty brutal, me and my sisters, with what we will settle for or not settle for. But not all money is good money. It has to be a good fit, and Hulu was just the perfect fit for us.” Ook vertelt Khloé dat elk gezinslid hetzelfde verdient voor hun rol in de show. Wel voegde ze eraan toe dat als het op onderhandelingen aankomt, de zussen nooit betrokken raken. Op dat gebied neemt Kris Jenner de leiding en daar lijkt de momager goed in te zijn, als ze echt die deal van negen cijfers hebben weten te bemachtigen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.