Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Celebrity 2 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Demi Lovato herbeleeft de nacht van haar overdosis in de videoclip van ‘Dancing With The Devil’

Kortgeleden verscheen op YouTube de hartverscheurende documentaire van Demi Lovato, waarin ze onder andere vertelt over haar eetstoornissen, verkrachting en haar bijna fatale overdosis in 2018. Vanochtend ging de première van de videoclip van haar nummer ‘Dancing With The Devil’ van start, waarin ze gedetailleerd in beeld brengt hoe de nacht van haar overdosis verliep.

Dit artikel bevat inhoud over seksueel geweld, verslaving en overdosis. Als jij of iemand die je kent te maken heeft met suïcidale gedachten of overdosis, neem dan contact op met Stichting Zelfmoordpreventie via 113 of www.113.nl.

Demi Lovato: Dancing With The Devil

In de vierdelige documentaire Demi Lovato: Dancing With The Devil vertelde Demi Lovato openhartig over verschillende traumatische ervaringen, onder andere over dat ze op 15-jarige leeftijd werd verkracht en haar eetstoornissen. Ook doet ze een boekje open over haar heftige crack- en heroïneverslaving en de overdosis in juli 2018 plaatsvond.

Videoclip ‘Dancing With The Devil’

Het album van Demi Lovato gaat vooral over haar traumatische ervaringen en hoe ze deze heeft beleefd. Zo gaat het nummer ‘Dancing With The Devil’ over haar overdosis. Vanochtend ging de videoclip in première. In de videoclip zien we heftige beelden, onder andere hoe Demi de nacht van haar overdosis heeft ervaren.

In het begin zien we dat Demi veel alcohol aan het drinken is, wat refereert naar het alcoholprobleem dat ze rond die tijd had. Vervolgens zien we hoe Demi bewusteloos in een ziekenhuis bed ligt, met drie vrouwen om haar heen. Er is nog niet bevestigd wie deze drie vrouwen zijn, maar het zijn waarschijnlijk haar moeder Dianna De La Garza en haar twee zussen Dallas en Madison.

Opvallende details

In de videoclip is er goed nagedacht over de details: zo zien we Demi Lovato in het begin van haar videoclip een groen jasje aan heeft dat erg veel lijkt op het jasje dat ze aan had tijdens de nacht van haar overdosis. Ook is haar make-up look en coupe hetzelfde als hoe het rond die tijd was.

Ook zien we veel beelden die refereren naar verschillende verhalen die Demi heeft verteld in de documentaire. Zo zien we dat haar dealer haar voor dood achterlaat, en hoe haar assistente Jordan Jackson haar de volgende ochtend vond. “Try to bring her back to life. There was one point where she turned blue, like her whole body…I was like, she’s dead, for sure. It was the craziest thing I’ve ever seen,” vertelt hij in de documentaire.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.