Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 21 aug 2021
Leestijd: 3 minuten

Deze 8 feitjes over The Bold Type zou iedere fan moeten kennen

We weten niet of jij het kunt geloven, maar het is meer dan vier jaar geleden sinds The Bold Type voor het eerst verscheen. Inmiddels zijn we al jaren obsessed met de serie en kunnen we niet geloven dat er geen volgend seizoen zal verschijnen. Daarom hoog tijd om eens alle behind-the-scenes feitjes over de serie door te nemen.

Wedden dat jij ze nog niet kende?

1. De serie werd opgenomen in Canada

Hoewel New York City een groot deel van de show is, werd amper een scène van The Bold Type in de grote stad opgenomen. De serie werd vooral opgenomen in Canada, in de steden Toronto en Montreal.

2. De cast heeft allemaal dezelfde memorabele scène

We kennen allemaal de scène waarin Jane een yoni egg probeert en Kat en Sutton haar moeten helpen om het eruit te halen. Voor alle drie de actrices is dat de meest memorabele scène uit de serie.

3. Sexscènes zijn niet steamy

The Bold Type staat erom bekend ope te zijn over sex en natuurlijk over de spiciness van de sexscènes. Volgens Kat, Sutton en Jane valt dat wel mee. “Everybody’s always like ‘what are [the sex scenes] like to shoot?’ and I’m like they’re very not sexual in nature because it’s like, ‘okay tilt your head that way,’ ‘can you put your nails on his back’, and it’s just not as sexy as it looks,” vertellen ze tegen Cosmopolitan UK.

5 carrière lessen die we van The Bold Type hebben geleerd

4. De cast moest mondkapjes op

Tijdens het filmen van seizoen 5, dat plaatsvond in het midden van de coronacrisis, moest de cast mondkapjes dragen tijdens zoenscènes. “…We couldn’t have mouth-to-mouth contact so when we had to do scenes like that we were wearing a kind of prosthetic around our whole face that was basically like a mask,” vertelt Katie.

5. De meiden zijn vriendinnen

Niet alleen in The Bold Type, ook in het echt zijn de drie meiden vriendinnen met elkaar. Ze hebben elkaar ontmoet voordat ze de pilot gingen opnemen en zijn nu onafscheidelijk.

6. The Bold Type werd in samenwerking met Cosmopolitan gemaakt

Niemand minder dan Editor-in-Chief Joanna Coles van Cosmopolitan is de co-producer van de show. Ze was betrokken bij de inhoud van de scènes en draaide vaak een dag mee, ook mochten de meiden kijken op de redactie van het magazine.

7. Sommige verhalen komen uit het echte leven

Door de invloed van Joanna Coles komen sommige verhalen uit The Bold Type uit het echte leven op de redactie. “Something that people say is the most realistic is the fact that Sutton is an assistant for like nine years,” vertelt Meghann tegen Cosmopolitan.

8. Er kan een film van The Bold Type komen

Ja, je leest het goed. “We’ve all talked about how in a couple years from now we’d be down to do a movie,” vertelde Katie. “But we’re also all in agreement that if we do the movie it has to be shot in New York.” Laten we hopen dat die film er snel aankomt en we weer kunnen genieten van de avonturen van Kat, Sutton en Jane.

Dit karakter uit The Bold Type maakt een grote comeback in seizoen 5

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.