Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 29 apr 2023
Leestijd: 3 minuten

Deze nieuwe series en films verschijnen in mei op Netflix

Elke maand is het weer zover: er verschijnen nieuwe namen op het streaming-platform Netflix. Ook in de maand mei zijn er weer genoeg leuke series en films die worden toegevoegd aan Netflix en wij zetten onze favorieten voor je op een rij.

Als we de trailers mogen geloven willen wij alles zien!

1. Queen Charlotte a Bridgerton Story

Als je bekend bent met Bridgerton dan ken je zeker Queen Charlotte. Zij is namelijk de koningin die getrouwd is met de koning van Engeland, maar hoe is ze dat precies geworden? Dat is wat je vanaf 4 mei in Queen Charlotte a Bridgerton Story kan zien. Het leven van een koningin is namelijk niet altijd even makkelijk als je zou denken.

2. Queen Cleopatra

Altijd al een interesse gehad in oud Egypte? Dan is de nieuwe Netflix-serie Queen Cleopatra echt wat voor jou. In deze serie, die vanaf 10 mei op Netflix staat, is in 4 afleveringen te zien hoe vrouwen vroeger macht hadden en hoe koningin Cleopatra, ‘s werelds beroemdste, machtigste en meest onbegrepen vrouw, er alles aan deed om te beschermen wat van haar was.

3. The Mother

Moeders zijn beschermers. Dit zit in hun natuur, maar dit betekent niet dat ze niet kunnen vechten. In The Mother komt een dodelijke vrouwelijke huurmoordenaar, gespeeld door Jennifer Lopez, uit haar schuilplaats om de dochter te beschermen die ze jaren geleden heeft opgegeven, terwijl ze op de vlucht is voor gevaarlijke mannen. De film is vanaf 12 mei te zien op Netflix.

Wes Andersons nieuwe science fiction film heeft een sterrencast waar je u tegen zegt

4. Queer Eye seizoen 7

Als je deze serie nog nooit gezien hebt, dan heb je geluk. Op 12 mei verschijnt namelijk alweer het zevende seizoen van Queer Eye op Netflix, dus je kan direct beginnen met bingen van wel 7 (!!!) seizoenen. Deze serie volgt vijf mannen, The Fab Five, die de wereld voor mensen die een nieuwe start nodig hebben mooier willen maken. Dit doen ze dit seizoen door hun krachten te bundelen en sparkeling en brutaliteit naar New Orleans te brengen.

5. Anna Nicole Smith: You Don’t Know Me

In Anna Nicole Smith: You Don’t Know Me volg je een onwankelbaar en menselijk onderzoek naar het leven, de dood en de geheimen van Vickie Lynn Hogan – beter bekend als model en actrice Anna Nicole Smith. Vanaf haar eerste optreden in Playboy in 1992 was de duizelingwekkende opkomst van Anna Nicole de essentie van de Amerikaanse droom. Tot die droom op tragische wijze tot een halt werd geroepen door haar vroegtijdige overlijden in 2007. In deze docu, die vanaf 16 mei te zien is, krijg je toegang tot nooit eerder vertoonde beelden, homevideo’s en interviews.

6. XO, Kitty

Kitty Song Covey kennen we natuurlijk allemaal van de To All The Boys I’ve Loved Before-films. Ze is een interessant en super leuk personage en wij kijken er dan ook niet van op dat ze haar eigen spin-off serie krijgt.
Ze heeft een duidelijk plan en verhuist voor de liefde en de geschiedenis van haar moeder naar de andere kant van de wereld, maar daar beseft ze al snel dat ze niet alles over de liefde weet en dat relaties een stuk gecompliceerder zijn als je eigen hart op het spel staat. Vanaf 18 mei te zien.

7. Selling Sunset seizoen 6

Wij weten niet hoe het met jou zit, maar wij zijn al jaren fan van de Netflix-serie Selling Sunset en 19 mei verschijnt eindelijk het zesde seizoen. Hierin werken de vrouwelijke makelaars hard, maar ze spelen nog harder. In dit seizoen zijn er namelijk twee nieuwe makelaars die zich toevoegen aan The Oppenheim Group en dit betekent natuurlijk nieuw drama. Wij kunnen niet wachten!

Wat ga jij als eerste kijken?

Kijkers hebben geen positief woord over voor de nieuwe Netflix-serie Obsession

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.