Lara Steenvoorden
Lara Steenvoorden Films & Series 22 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Deze series en films verschijnen in april op je favoriete streamingdienst

Ook al stijgen de temperaturen, we kijken er niet minder series en films door. Heb je zin om te bingen? Ga dan eens door dit lijstje en ontdek of er voor jou iets tussenzit om te kijken vanuit je luie stoel. Deze series en film verschijnen in april op Netflix of Videoland.

Sex and the City (Netflix)

Goed nieuws voor alle liefhebbers van deze GOAT: Sex and the City is vanaf april ook te zien op Netflix. Onze vier beste vriendinnen wonen in Manhattan en hebben overal een mening over. Ondertussen delen ze lief, leed én mannen met elkaar. 

Geen grap: Sex and the City is vanaf 1 april te zien op Netflix.

Máxima (Videoland)

De trailer van de nieuwe Videoland-serie Máxima opent met de iconische zin: “Hij was een beetje dom.” In zes afleveringen ontdekken we meer over het leven van onze koningin: van haar jeugd in Argentinië en New York tot aan haar ontmoeting met (toen nog) kroonprins Willem-Alexander. (Not so) fun fact: Martijn Lakemeier (Willem) ging er in het echt vandoor met actrice Delfina Chaves, die de rol van Máxima vertolkt.

Máxima is vanaf zaterdag 20 april iedere week te zien op Videoland.

Ex On The Beach Double Dutch All Stars seizoen 10 (Videoland) 

Het wordt weer heerlijk hoeren en sloeren op het meest populaire strand van realityland. In dit All Stars-seizoen komen onder andere oudgedienden Ayleen, Shirley, Elias en Luca terug om zich van hun beste kant te laten zien. 

Ex On The Beach is vanaf dinsdag 9 april iedere week te zien op Videoland.

Scoop (Netflix)

Liefhebber van The Crown? Netflix duikt opnieuw in de intriges van het koningshuis in de nieuwe film Scoop. Het draait om het beruchte en spraakmakende tv-interview met prins Andrew, waarna hij zich genoodzaakt voelde om afstand te doen van zijn koninklijke functies. Ook was hij niet meer in het openbaar te zien. De hoofdrollen zijn voor Gillian Anderson (Sex Education) en Rufus Sewell (The Father). 

Scoop is vanaf 5 april te zien op Netflix.

Bridgerton seizoen 3 (Netflix)

Ho, nee, niet te enthousiast. Dit is geen aankondiging van de start van het nieuwe seizoen, daar moeten we nog op wachten tot mei. Wel verscheen er een heerlijk nieuw fragment, waarin we zien dat het vlammetje bij Kanthony nog steeds brandt.

Part I van Bridgerton seizoen 3 is vanaf mei te zien op Netflix.

Nieuw op Netflix: deze films en series mag je niet missen in maart

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.