Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Fashion 4 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze zomerse Cartier items heb je absoluut niet nodig, maar wil je eigenlijk wel hebben

Het iconische Franse juwelenhuis Cartier heeft het weer voor elkaar: ze lanceerden een prachtige, zomerse collectie met objecten waar we per direct een obsessie mee hebben, maar die we eigenlijk helemaal niet nodig hebben.

Onze innerlijke diva zegt ja.

Waar functionaliteit en design samenkomen (of juist niet)

In de wereld van haute couture en high-end design zijn er soms van die creaties die wellicht nooit een écht praktisch doel zullen dienen, maar toch een onweerstaanbare aantrekkingskracht hebben. Denk maar aan spelkaarten van Hermès, het surfboard van Chanel, de paperclip van Prada en (helemáál opmerkelijk) Supreme’s branded baksteen. Tja, totaal onnodig, maar ondertussen eigenlijk ook wel weer héél erg leuk en interessant en het schreeuwt ‘ik heb geld teveel’.

Alles voor een luxe stranddag

Het Franse juwelenhuis Cartier komt nu ook met zo’n collectie waar je hebberig van wordt. De collectie zit vol met met prachtige, zomerse items die je eigenlijk gewoon wilt hebben op een zomerse stranddag. Binnen het design van de collectie staat de panter, het favoriete dier van het huis, centraal.

Van kussens, badhanddoeken, porseleinen voorwerpen en sleutelhangers tot beachballsets en dienbladen, eigenlijk alles dat je nodig kunt hebben voor een chique stranddagje of weelderige picknick is verkrijgbaar in de collectie.

Dus, terwijl je daar zit en je afvraagt waarom je in hemelsnaam een random designer-object nodig zou hebben, denk dan gewoon aan de zomerse vibes, de glinsterende Cartier-magie en het feit dat soms, heel soms, je innerlijke diva aandacht nodig heeft. Het is oké.

Ook benieuwd? Dit zijn onze favoriete items:

Potje beach ball?

En dan maar hopen dat je het balletje niet kwijtraakt…

Houden beachball set, €790.

Beachball set van Cartier
Cartier

Handdoekje leggen

Met een strandlaken als deze (of deze mooie exemplaren) wordt zelfs handdoekje leggen nog smaakvol. Of toch niet…

Katoenen strandlaken, €530.

Strandlaken van Cartier
Cartier

Voor een knap drankje

Een van de belangrijkste regels in de zon is (na insmeren) hydrateren. Extra leuk en lekker, wanneer je het op deze onderzetters kunt zetten.

Set van 6 onderzetters, €860.

Onderzetters van Cartier
Cartier

Happy shopping! Deze strandlakens geven kleur aan elke zomerdag

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.