Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 27 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit bizarre accessoire wordt een trend volgens Anna (uhhhh Sorokin) Delvey

Anna Delvey heeft dankzij de op haar geïnspireerde Netflix-show Inventing Anna de gemoederen flink opgeschud afgelopen jaar. Een paar weken geleden werd ze vrijgelaten uit de gevangenis en ze heeft sindsdien zeker niet stilgezeten. Zo heeft ze, naar eigen zeggen, een nieuwe trend gezet.

Wij hebben nog onze twijfels over deze trend.

De vrijlating van Anna

Anna Sorokin werd 6 jaar geleden opgepakt. Ze had zich schuldig gemaakt aan het oplichten van banken, luxe hotels en chique restaurants en het “lenen” van een privéjet. Na een langdurende rechtszaak werd besloten dat de zogenaamde Duitse erfgenaam een gevangenisstraf van 4 tot 12 jaar zou krijgen. Na 4 jaar kwam ze vrij, maar was haar Amerikaanse visum vervallen waardoor ze opnieuw werd opgepakt door de immigratiediensten. Anna ging hier tegenin en het lukte haar (uiteraard) om een regeling te vinden. Een paar weken geleden werd ze (na 17 maanden) vrijgelaten en voorlopig mag ze nog in de VS verblijven. Voor haar vrijlating zou ze een borgsom van $10.000 hebben betaald, maar hoe ze aan het geld komt is nog een raadsel.

Anna inventing fashion

Door de Netflix-serie over haar rechtszaak – Inventing Anna – is Anna nu wereldberoemd en wordt ze op de voet gevolgd door paparazzi. Anna geniet daar zichtbaar van en poseert voor elke fotograaf. Wel is er één opvallende afspraak gemaakt voor haar vrijlating. Voorlopig heeft ze huisarrest en moet ze een enkelband dragen in verband met vluchtgevaar. In plaats van de enkelband te verstoppen onder lange, verhullende kleding heeft Anna deze kans aangegrepen om te fungeren als mode-icoon. Ze zorgt er bovendien voor dat de enkelband op elke foto te zien is en kleed het zelfs aan met sieraden, panties en dure hakken.

Anna Sorokin Delvey met enkelband
Getty Images
Anna Delvey met enkelband en hakken
Getty Images

Enkelbanden worden het helemaal

Om haar verplichtte accessoire trending te maken verscheen ze onlangs op de cover van ES magazine, the watches & jewellery edition. Voor de cover is ze op haar dakterras (want ja, veel verder kan ze niet komen) gefotografeerd met haar enkelband die versierd is met haar nep-initialen – AD – in het goud met diamanten erop. Criminal, but make it fashion

Zo maak je gebruik van kleurenpsychologie in je kleding

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.