Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 21 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit is het nieuwe nummer van Britney Spears en Will.i.am

Denderend nieuws voor alle fans van de ‘Princess of Pop’ Britney Spears. Na haar bevrijding uit een conservatorship van dertien jaar, is ze terug.

It’s Britney b*tch.

De comeback van Britney Spears

Met de nieuwe Barbie-film (dit vond NSMBL’s Emma ervan) die deze week in première ging in Nederland, herwonnen populariteit van Paris Hilton, low waisted jeans en ballerina’s én een nieuw lied van Britney en Will.i.am, kunnen we wel stellen dat onze jeugd terug is.

In 2012, toen het gros van onze redactie net op de middelbare school zat, scoorden Will.i.am en Britney Spears een triple-platinum hit met hun nummer “Scream & Shout”. Onlangs heeft het tien jaar oude nummer plots opnieuw veel aandacht gekregen waardoor het een mijlpaal van meer dan één miljard views op YouTube heeft bereikt. Tijd voor een hereniging om dit te vieren, moeten Britney en Will hebben gedacht.

Mind your business, b*tch

“Mind Your Business” is het eerste nummer dat Britney uitbrengt sinds de beëindiging van haar conservatorship en komt binnen met een flink aanstekelijke energie. Om eerlijk te zijn: we hadden ook niks anders verwacht.

Achter de duidelijke tekst van “Mind Your Business” wordt ook een meer serieuze en gevoelige snaar geraakt. De tekst benadrukt het verlangen naar privacy. Het nummer zal niet het enige nummer zijn waarin Britney van zichzelf laat horen dit jaar. Later dit jaar zal ze haar memoires “The Woman In Me” uitbrengen, waarvan wij verwachten meer over haar struggles te horen.

De band tussen Will.i.am en Britney

Will.i.am steunt Britney al jaren, als vriend en persoon. Hij gaf eerder al aan haar te bewonderen voor haar strijd om vrijheid. Volgens hem werkt muziek voor velen als therapie en is het een manier om jezelf uit te drukken en je emoties te delen. Hij voelt dat hij deze visie, liefde en passie met haar deelt en was daarom verheugd om weer met haar samen te werken.

Luister hier het nummer via Spotify:

Helemaal in de nostalgische sferen? Luister dan snel onze meest recente podcastaflevering, over schuurfeesten, rekeningen splitten en Dua Lipa.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.