Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 18 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit verdient de scheidingsadvocaat van Britney Spears, Kim Kardashian en Johnny Depp per uur (!)

Scheiden in de wereld van glitter en glamour gaat niet alleen gepaard met emotionele stress en veel media-aandacht, maar ook met aanzienlijke financiële aspecten. Beroemdheden als Britney Spears, Kim Kardashian en Johnny Depp hebben wat dat betreft iets met elkaar gemeen, namelijk: dezelfde scheidingsadvocaat, Laura Wasser.

Blijkbaar moet je er heel wat voor over hebben om van je partner af te komen…

Britney Spears en Sam Asghari gaan scheiden

Het was voor velen een schok toen Britney Spears en haar echtgenoot Sam Asghari bekendmaakten dat ze hun huwelijk gaan beëindigen, nét een jaar na hun bruiloft. De media-aandacht en juridische strijd is nog maar net begonnen, maar er is al heel wat informatie de revue gepasseerd. Sam lijkt namelijk niet van plan zijn te vertrekken zonder een aanzienlijk deel van het vermogen. Extra belangrijk dus voor Britney om de beste van de beste advocaten weten te strikken – en die heeft ze ook zeker gevonden.

De meest invloedrijke advocaat van Hollywood

De meest invloedrijke Hollywood-advocate Laura Wasser, zal achter Britney staan in het emotionele proces van scheiding. Met haar uitgebreide ervaring in het vertegenwoordigen van beroemdheden, zal zij er dus voor zorgen dat Britney Spears niet volledig wordt kaalgeplukt door haar ex-partner. Het is echter belangrijk om op te merken dat deze topadvocaat niet goedkoop is. Laura Wasser hanteert namelijk een uurtarief van ongeveer $1000.

Een exclusieve klantenlijst

Britney Spears is zeker niet de eerste celebrity die het enorme uurtarief van Laura voor lief heeft genomen. Zowel Angelina Jolie als Kim Kardashian en Johnny Depp waren haar al voor. Deze sterren hebben erkend dat de deskundigheid en begeleiding van Wasser van onschatbare waarde zijn tijdens een complexe en vaak emotionele periode in hun leven.

Een investering in zekerheid

Hoewel de kosten voor het inhuren van een topadvocaat als Laura Wasser hoog kunnen zijn, wordt het vaak beschouwd als een investering in zekerheid en gemoedsrust voor deze beroemdheden. Het vermijden van kostbare fouten en het beschermen van financiële belangen zijn van cruciaal belang, vooral wanneer grote sommen geld en eigendommen op het spel staan.

Terwijl het publiek de details van deze spraakmakende scheidingszaken nauwlettend in de gaten houdt, blijft één ding zeker: Laura Wasser zal een cruciale rol spelen bij het begeleiden van deze beroemdheden door de complexe en vaak turbulente wateren van hun scheidingen, met als doel hun belangen te beschermen en een nieuw hoofdstuk in hun leven te beginnen.

Britney Spears gaat scheiden: dit eist ex Sam Asghari allemaal van de zangeres

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.