Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Modetrends 24 jan 2024
Leestijd: 1 minuut

Dit zijn de 5 schoenentrends die we gaan zien in 2024

Al in de eerste dagen van 2024 wordt duidelijk dat dit jaar op modegebied veel gaat brengen. Oude trends worden nieuw leven ingeblazen en we maken kennis met nieuwe designs. Ook wat schoenen betreft. Deze zeven schoenentrends gaan we in 2024 zien.

Van doorzichtige ballerina’s tot de oude vertrouwde Birkenstock Bostons: dit schoeisel wordt trending.

De schoenentrends van 2024

Wat we vooral zien is dat oude trends een comeback maken in een nieuw jasje. Maar ook een aantal nieuwe modellen maken hun intrede in de mode.

De doorzichtige ballerina

De ballerina was al een grote trend in 2023. Toen waren vooral de rode exemplaren hip, mede dankzij Sofia Richie. Dit jaar zijn de doorzichtige modellen aan de beurt en die draag je het liefst met een leuk sokje erin.

Nude laarsjes

Als we leren laarsjes aanschaffen, dan gaan we vaak voor zwarte – maar dit jaar niet. Nude laarsjes zijn namelijk al opgepikt door de vooruitstrevende modeliefhebbers. En we moeten toegeven: ze zijn onwijs stijlvol.

Smalle sneakers

De Adidas Samba’s are here to stay. Ook in 2024 gaan we de smalle sneakers veel terugzien, in nog veel meer kleurencombinaties.

Metallic pumps

Metallic pumps gaan furore maken dit jaar. En dan vooral in combinatie met een stoere jeans, waar de glimmende pump dan stijlvol onderuit steekt.

Slip on clogs

De Birkenstock Bostons maken ook deze zomer gewoon weer hun entree. Onder een linnen broek of onder een denim short staan de fijne instappers mooi. Naast de bekende Bostons, zijn ook andere instappers hartstikke in.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.