Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Modetrends 28 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de leukste rental platforms voor jouw ultieme zomer-outfit

Loopt jouw kast ook over en heb je tóch niets te dragen? Wij hebben een oplossing. Kleding huren is namelijk ook een optie. Ideaal voor een feestje, bruiloft of gewoon een dag waarop je nét dat beetje extra wilt shinen.

Elke dag – duurzaam – shinen voor een prikkie.

Rental Revolution

Mocht je nog het idee hebben dat kleding verhuur alleen voor Halloween of carnavals-pakjes is? Think again. Van high fashion tot designer stuks… Huren is een optie en eigenlijk heeft het bijna alleen maar voordelen. Wist jij dat we gemiddeld 30% van wat we in onze kast hebben liggen helemaal niet dragen? En dat wel 70% van de kleding die gemaakt wordt op de afvalstapel terecht komt?

Houdbaarheidsdatum

Mode is een product met een beperkte houdbaarheidsdatum geworden. Pijnlijk om te bedenken, aangezien de impact op het milieu blijvend is. Door je trend items of party outfit te huren geef jij dus helemaal het goede voorbeeld en kun je lekker vaak met een “nieuwe” outfit verschijnen.

Rerun

Waar de meeste verhuur services zich focussen op avondkleding, is Rerun er juist op gericht om je op een alledaagse dag te voorzien van de mooiste designer items voor een prikkie. Zo kost een maand in een prachtige trenchcoat van Yves Saint Laurent ineens nog “maar” €85.

Circle Closet

Een jurk van Jacquemus, een tas van Wandler en een pak van Mochi, allemaal droom-items die voor een aantal dagen van jou kunnen zijn.

Essentiel Antwerp

“Another Party, Another Essentiel”

Mocht jij deze zomer veel chique feestjes voor de boeg hebben en een het liefste een (bijvoorbeeld) wedding-look maar 1 keer dragen, kies dan voor een van de súper stijlvolle opties van Essentiel Antwerp. Ook leuk: Influencer Vivian Hoorn en Harper’s Bazaar Editor-in-Chief Miluska van ‘t Lam gingen je al voor.

Frènts

Onze kledingstijl veranderd met de dag. Soms heb je zin in een formele look, dan weer in een knalset. Bij Frènts hoef je niet te kiezen. Tip: Schrijf je alvast in voor de wachtlijst om er als eerste bij te zijn.

H&M rental

Own the style, rent the outfit ;)

Als onderdeel van hun weg naar volledige circulariteit biedt H&M nu ook kledingverhuur aan in hun winkel in de Kalverstraat in Amsterdam. Bijzondere gelegenheid in het vooruitzicht? Kwestie van een afspraak maken en je kunt kiezen tussen tig van duurzame en goedkope (+/- €20) opties.

6 belachelijk dure designer items die je niet kan betalen maar wel echt wilt hebben

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.