Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Celebrity 5 mei 2021
Leestijd: 1 minuut

Hier kun je vanavond de Britney Spears-documentaire The Britney Battle: Searching for Truth kijken

We waren allemaal flink geschrokken na de documentaire Framing Britney Spears, waar veel over de 39-jarige zangeres werd onthuld. De documentaire zorgde voor veel ophef rondom de #FreeBritney-movement, maar zorgde er ook voor dat andere zenders, zoals Netflix, een documentaire over Britney willen maken. Ook BBC is hier één van.

De documentaire, The Britney Battle: Searching for Truth, is vanavond al op televisie te zien.

The Britney Battle: Searching for Truth

In de BBC-documentaire wordt Britney Spears nog een keer flink onder de loep genomen: dit keer focussen ze zich op het toezicht van haar leven en de #FreeBritney-movement. In de documentaire gaan we vooral zien hoe BBC-journalist Mobeen Azhar onder andere Britney’s voormalige visagist, Billy Brasfield, interviewt. Ook komen oud choreograaf Brian Friedman, blogger Perez Hilton en advocate Lisa MacCarley aan woord.

Britney’s reactie op de documentaires

Afgelopen maandag gaf Britney al een uitgebreide reactie op de documentaires die over haar worden gemaakt. Zo noemde ze de documentaires ‘hypocriet’ en focust de media zich alleen maar op het negatieve in haar leven. Britney-fans en oude vrienden denken dat de caption door iemand anders is geplaatst en dat haar team er alles aan doet om de geïnterviewden de mond te snoeren.

Hier kun je vanavond de BBC-documentaire kijken

Één ding is in ieder geval zeker: Britney Spears zelf zal niet zo gauw voor de buis kruipen en de documentaire aan zetten. Wie wel geïnteresseerd is heeft geluk, want The Britney Battle: Searching for Truth is vanavond al te zien op BBC Two, om 22.00. Geen tijd? No worries, de documentaire is ook nog op 7 mei om 20.00 op RTL Z te zien en vanaf morgen ook op Videoland.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.