Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Lifestyle 4 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Drank cadeau doen? Door een van deze flessen te geven is dat allesbehalve saai

Alcohol is het ideale cadeau voor wanneer we met de handen in het haar zitten. Drank komt altijd goed terecht, maar is wel een beetje een saai cadeau. Tenminste, als je met een fles basic wijn, wodka of rum aan komt zetten.

Wij zetten zes flessen drank op een rij die zich perfect lenen als origineel cadeau voor tijdens de feestdagen.

Deze flessen drank wil je cadeau geven tijdens de feestdagen

Perfect voor je schoonvader, je 21-jarige broertje of die gezellige tante.

Hendrick’s Flora Adora – €39,99

Heb jij een vrouwelijke ginliefhebber in jouw familie? Dan is deze bijzondere gin van het geliefde Hendrick’s het perfecte cadeau. Doet het lekker in een cocktails, maar ook in je interieur.

drank cadeau doen
Hendrick's

Nyetimber Classic Cuvee – €44,95

Geen Franse crémant, geen Italiaanse prosecco en ook geen Spaanse cava. Nee, de sparkling wine van Nyetimber kent haar oorsprong in Engeland. De mousserende wijn heeft een complexe en aromatische geur van rijp citrusfruit, toast en spicy aroma’s – een unieke drank om mee te proosten, dus.

drank cadeau doen (1)
Nyetimber

Salmari XXL – €89,99

Als jij te maken hebt met een Salmari-fanaat in jouw kringen, dan is deze XXL-fles een goed cadeau. De fles bevat maar liefst drie liter Salmari. Dat zijn dus een heleboel shotjes.

drank cadeau doen (2)
Gall & Gall

Pommery Brut Rosé – €49,98

Oké, soms laten we ons verleiden door de charmante verpakking van een fles. Dat is bij deze Brut Rosé van Pommery ook zo.

drank cadeau doen (3)
Gall & Gall

Tecán Tequilla – €45,99

Tecán is niet zomaar tequilla. Het is een 100% Blue Weber Agave Reposado tequila die 50 uur is gefermenteerd, en 8 maanden gerijpt wordt op American White Oak vatten. En alsof dat niet genoeg is, zit ‘ie ook nog eens in een prachtige, minimalistische fles.

drank cadeau doen (4)
Técan

Seedlip Grove – €29,99

Na december volgt voor velen Dry January. Wil jij iemand alvast een hart onder de riem steken? Dat doe je door dit alcoholvrije alternatief voor gin cadeau te doen.

drank cadeau doen (5)
Gall & Gall

Flor De Caña 7 Years Gran Reserva – €30,69

Flor de Cana werkt met volgens een unieke slow-aging methode. Door de nieuwe distillatietechnieken met het vakmanschap te combineren en een zorgvuldige selectie van ingrediënten, rijping en menging toe te passen produceren zij een van de beste hedendaagse rums.

Flor de Cana
Gall & Gall

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.