Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Beauty 20 mei 2021
Leestijd: 1 minuut

Last van droge lippen? Deze fijne lipmaskers wil je proberen

Als er iets vervelend is, dan zijn het wel droge lippen. Vaak doen we er alles aan om hier vanaf te komen, want die velletjes en kapotte lippen zijn ook niks. We drinken meer water, gebruiken lippenbalsems en scrubben er op los om van die droge lippen af te komen. Iets wat ook goed helpt is een lipmasker.

We hebben de beste voor je op een rij gezet.

Dit zijn de voordelen van een lipmasker

Zoals we net al zeiden zijn er verschillende manieren om af te komen van die droge lippen. Zo kan het al veel helpen – en is het sowieso gezond – om genoeg water op een dag te drinken. Ook elke dag een fijne lippenbalsem of Vaseline gebruiken houdt de lippen gehydrateerd en zacht. Een andere goede manier om af te komen van die droge lippen is het gebruiken van een lipmasker. Dit heeft vele voordelen: zo houdt het de lippen gehydrateerd, zacht en gezond.

Je kunt je lipmasker gebruiken als sheetmask, die je een paar minuten in laat trekken, of als een fijne basis voor jouw skincare routine. De keuze is reuze. We hebben daarom de beste lipmaskers voor droge lippen verzameld.

1. Buttermask – Kiehl’s €29,95

lip masker
Douglas

2. Hit Snooze lip mask – €18,99

Douglas

3. FlashPatch – Patchology €11,12

Douglas

4. Pink Cactus overnight lipmasker – STARSKIN €33,53

Douglas

5. Lipmasker – KNC €23,40

lipmasker
Ici Paris XL

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.