Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Entertainment 20 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Het is eindelijk zover: dit zijn de eerste beelden van de Friends-reünie

Het leek enorm lang te duren, maar 27 mei mogen we eindelijk volop genieten van de lang beloofde Friends-reünie. Gisteren deelde HBO Max eindelijk een trailer die ons wat meer vertelt over de reünie.

En daarin zien we eindelijk de eerste beelden.

Eerste beelden Friends-reünie

We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar dan hebben we ook wat. Officieel zou de Friends-reünie in 2020 al opgenomen worden, maar helaas gooide het coronavirus (aardig wat) roet in het eten. De opnames voor de speciale aflevering zijn verplaatst naar 2021 en 27 mei is het dan eindelijk zover.

De reünie met de zes vrienden Phoebe, Ross, Rachel, Monica, Chandler en Joey vinden plaats in de iconische studio van Warner Bros, waar de tien seizoenen zijn opgenomen. Eerder deelde HBO al een teaser over de reünie, waar we de zes vrienden arm in arm zagen lopen. En nu zijn we op een moment aangekomen waar we nog maar een weekje hoeven te wachten, en dat betekent trailer-time.

Trailer

Gisteren deelde onder andere Jennifer Aniston op haar Instagram de trailer van de Friends-reünie, waar we onder andere zien hoe de zes vrienden bij elkaar zitten en terugblikken op iconische momenten uit Friends. In Amerika is de Friends-reünie op 27 mei al te zien op HBO Max, hoewel het in Nederland nog onduidelijk is wanneer we hem kunnen zien – wie weet hebben de grootste fans een idee? Als we de trailer mogen geloven, wordt het een avond vol nostalgie.

“The one where they get back together”

In de speciale aflevering zien we hoe de zes vrienden, gespeeld door Courteney Cox, Matt LeBlanc, Jennifer Aniston, David Schwimmer, Matthew Perry en Lisa Kudrow, worden herenigd. De cast blikt onder andere terug op hun leuke tijden in Friends, en volgens Courteney Cox wordt het een emotionele avond.

Eerder werd al een lijst vrijgegeven van gaststerren die we ook gaan zien tijdens de Friends-reünie. Op die lijst stonden onder andere sterren als Justin Bieber, David Beckham en Lady Gaga. Dat beloofd iets moois te worden, denken wij zo.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.