Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Fashion 3 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Dua Lipa’s head-to-toe denim look geeft ons 00’s vibes en we houden ervan

Als er iemand gek is op Y2K-trends is het Dua Lipa wel. De zangeres brengt de trends uit de zero’s eigenhandig terug in de mode: zo is Dua gek op de baby braids en draagt ze Y2K-outfits alsof haar leven ervan af hangt. Nu is de zangeres in een head-to-toe denim-look à la Britney Spears in the 00’s gespot en we zijn lichtelijk obsessed.

De all denim-look is weer helemaal terug van weggeweest. Dua bewijst dat.

Y2K denim-trend

Dua Lipa geeft ons de afgelopen tijd zeroes-nostalgie met haar geweldige looks. Zo rockt de zangeres baby braids, haarstempels en diamantjes op de tanden. Dua heeft zelfs van de Y2K-vlinder haar signature-look gemaakt met de vlindertops en vlinderhaarclips die ze draagt.

Dua Lipa brengt Y2K-trends eigenhandig terug in de mode en dit zijn haar beste looks

Dua Lipa’s denim look

Dit keer heeft Dua een van de meest iconische modemomenten uit de vroege zero’s opnieuw geïnterpreteerd: Britney’s head-to-toe denim look, die ze droeg bij de American Music Awards in 2001. Britney ging toen voor een matchy look met haar toenmalige vriendje Justin Timberlake, die een combinatie van een spijkerjack, jeans en cowboyhoed droeg. Aaaah, nostalgie.

Op Instagram deelt Dua Lipa een foto van zichzelf waarin ze van top tot teen denim draagt, met als caption “backstage milano baby”.

Britney’s iconische denim maxi-jurk ruilt Dua in voor een denim bralet (met een soortgelijke sweetheart halslijn), een denim minirok en kniehoge, puntige spijkerlaarzen, allemaal ontworpen door Versace. Wauw.

Celebrities love denim

Niet alleen Dua is gek op de head-to-toe denim-look. Ook sterren zoals Bella Hadid en Camila Cabello lijken er geen genoeg van te kunnen krijgen. Net als Dua Lipa plaatsen deze dames op Instagram foto’s van hun prachtige full denim-looks. Deze foto’s wilden we je daarom zeker niet onthouden.

Excuse us, wij gaan onze online winkelmandjes volladen met denim.

De ongeëvenaard mooie wenkbrauwen van Dua Lipa: dit is haar grote geheim

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.