Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 8 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Dua Lipa rockt een driedelige, gevlochten paardenstaart en wij willen er ook een

Als er iemand niet bang is om regelmatig van look te veranderen, dan is het wel Dua Lipa. Zo heeft de Britse zangeres al ontzettend veel verschillende kleuren haar gehad en ook haar kledingstijl is ontzettend uiteenlopend. Dit zorgt ervoor dat we altijd bij Dua Lipa terecht kunnen als we op zoek zijn naar een dosis inspiratie en nu showt de zangeres opnieuw een nieuwe look op Instagram. Ze heeft namelijk een gevlochten paardenstaart en wij zijn obsessed.

Wij willen er direct ook een.

Dua Lipa

Tijdens dit grijze weer is het soms lastig om zelf inspiratie te vinden voor leuke looks. Gelukkig delen celebrities hun fabulous creaties maar al te graag op Instagram. Zo ook Dua Lipa, want na één blik op haar Instagram-account weten wij het zeker: wat een icoon is zij.

Dua Lipa brengt namelijk eigenhandig de Y2K-trend terug in de mode met haar geweldige looks en ze deelt geregeld de nieuwste haartrends. Ze laat bijvoorbeeld op Instagram zien dat een choppy bob haar geweldig staat en de oranje micro fringe van Dua Lipa is alles wat je vandaag wilt zien. Toch lukt het de 26-jarige zangeres opnieuw, want ze introduceerde deze week een gloednieuwe look op haar Instagram-account.

‘Out of office hair’ is de trend waar Dua Lipa, Bella Hadid en Gigi Hadid bij zweren

Driedelige gevlochten paardenstaart

Op de nieuwste Instagram-foto van Dua Lipa is namelijk te zien dat ze een driedelige, gevlochten paardenstaart rockt en wij willen er nu direct ook een. Niet zo gek, want Dua Lipa laat zien dat deze haarstijl – die we vroeger veel droegen – nog steeds helemaal hot is. Dua plaatste een reeks foto’s van het kapsel en we moeten zeggen, ze ziet eruit alsof ze veel plezier heeft met het rondzwaaien van haar gevlochten paardenstaart.

Op de foto’s – die op een boot lijken te zijn genomen – zien we dat Dua Lipa haar look combineert met glinsterende blauwe oogschaduw die als een eyeliner uitloopt naar de zijkant van haar ogen. Om de look af te maken draagt de zangeres een grijze top met halternek, een zilveren spiegelrok en een felroze tas die voor pure nostalgische vibes uit de jaren 90 zorgt.

Fans gaan los op Twitter over het doorschijnende jurkje van Dua Lipa

Reacties

Fans lijken net zo weg te zijn van deze look als wij. Ze reageren namelijk massaal onder de foto’s van Dua Lipa. Zo schrijft een fan: “god is a WOMAN.” Andere fans reageren: “You are such a cutie happy girl 🔥🔥🔥🔥I love that!!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️”, “Shinning like a diamond in the sky🎶💫” en “I can see you @dualipa 😘😉 I love your hairstyle and your dress very much, everything is very beautiful.”

We vermoeden dat dit niet de laatste keer zal zijn dat we dit kapsel op onze Instagram-feed voorbij zien komen.

Deze getextureerde paardenstaart geeft je een moeiteloze look in 2 minuten

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.