Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 31 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Dua Lipa heeft een choppy bob en het is alles wat je vandaag wil zien

We weten allemaal dat de beautywereld nooit stilstaat. Dagelijks komen er tientallen nieuwe trends bij op het gebied van mode, make-up, maar ook zeker op het gebied van haar. Social media staat er vol mee en ook celebrities delen maar al te graag hun nieuwste look. Zo ook Dua Lipa, die ons op Instagram laat weten dat ze vanaf nu met een choppy bob door het leven gaat.

Wij hebben onze kappersafspraak vast ingepland (als de salons weer opengaan).

Dua Lipa

Wie Dua Lipa kent, weet dat ze om de haverklap een nieuwe coupe rockt. Zo heeft ze groen haar gehad, maar zagen we haar ook met oranje haar. Dit jaar leek ze erg gesteld te zijn op haar blonde lokken, maar deze wisselde ze uiteindelijk toch weer in voor haar natuurlijke bruine haarkleur. Een hele goede keuze als je het aan ons vraagt.

Toch speelt Dua Lipa niet alleen met de kleur van haar haren. De zangeres haalt er namelijk ook geregeld een schaar doorheen. Zo zagen we Dua Lipa met een micro fringe, rockte ze Peak-a-boo haar en was ze een tijdje obsessed met de mooiste pony die we ooit in ons leven hebben gezien.

Dua Lipa brengt een grote modetrend uit de 00’s terug met foto op Instagram

Choppy bob

Met 2022 in zicht verspilt Dua Lipa geen tijd, want de zangeres is op Instagram opnieuw met een nieuwe coupe gespot. Waar veel celebrities wachten op het nieuwe jaar, zet de zangeres van “New Rules” de trend met haar choppy bob. Nu Dua Lipa weer single is laat de 26-jarige zangeres zien dat ook zij toe is aan een hele nieuwe look.

Dua Lipa debuteert haar nieuwe look in een serie foto’s op Instagram om de laatste dagen van 2021 te vieren. Terwijl de meeste foto’s prachtige uitzichten op een strandvakantie laten zien, tonen enkele foto’s haar nieuwe kapsel. Zo zien we dat ze haar haar in een middenscheiding stylet en dat de uiteindes golven, wat zorgt voor een speelse look.

Deze 5 haartrends gaan viral op TikTok en wil je kennen voor komend jaar

Reacties

Fans zijn duidelijk onder de indruk van de nieuwe coupe van Dua Lipa. Ze reageren namelijk allemaal hetzelfde onder de Instagram-foto van de zangeres. Zo schrijft een fan: “OMG THE SHORT HAIR 😍😍😍” en andere fans schrijven: “Can’t wait to see this! Love your new haircut ❤️❤️❤️”, “’hair full of secrets’ a lady said it a while ago” en “Omg hair 😍”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.