Emma Toussain
Emma Toussain Shopping 12 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze winkel heeft de perfecte dupes van Chanel en Gucci

Omdat we niet allemaal gezegend zijn met bizar rijke ouders, een enorme bankrekening of een dik vet salaris is het niet mogelijk om regelmatig designeritems te kopen. Wat doe je dan? Juist, je gaat op zoek naar goeie dupes. Je weet wel, producten die er op lijken maar een stuk goedkoper zijn.

Deze winkel heeft de perfecte dupes van Chanel, Dior en Gucci

We weten ook wel dat er belangrijkere dingen zijn dat designeritems kopen, maar het is wel héél erg leuk. En hoe graag we ‘t ook willen; het is niet altijd mogelijk. Dus je kunt natuurlijk gaan sparen, maar je kunt het ook bij de gewone retailers zoeken. Kwaliteit is natuurlijk wel fijn, maar ook dat kan je gewoon in de normale winkels vinden. De MANGO heeft dat helemaal begrepen en geeft ons de beste dupes – denk aan Chanel, Dior en Gucci, maar make it MANGO.

Gucci, Chanel en MANGO
Gucci, Chanel en MANGO

Kijk bijvoorbeeld naar de tassen. Mocht je een echte Gucci nog een stapje te ver vinden, shop dan lekker bij bij de spaanse retailer. Die tas mét print lijkt bizar veel op een designervariant.

Fancy sandalen

Mocht je graag de Chanel sandalen rocken, maar die krengen toch nét ff te prijzig vinden, dan kan je ook gewoon dupes halen. Zitten lekker én je kunt er zelfs een paar halen, zodat je weer even vooruit kunt.

Schoenentrends van dit najaar

Hoewel het al een beetje herfstweer is, lijkt het volgende seizoen nog ver weg. Toch zijn de schoenentrends voor najaar 2023 allang bepaald – dit zijn ze. Van loafers tot wijde laarzen: aan schoenkeuze geen gebrek deze herfst. Oh en.. zoek je nog sneakers? Lage Nike Dunks bijvoorbeeld? Wij vonden nog een aantal parels.

 

Bij deze winkels shop je de mooiste badkledingtrends van 2023

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.