Inga Stoit
Inga Stoit Celebrity 28 jun 2022
Leestijd: 1 minuut

Ye serieus? Kanye West maakte in zijn speech bij de BET Awards grapjes over zijn huwelijk met Kim Kardashian

Kanye West wierp afgelopen weekend schijnbaar de schaduw op zijn ex-vrouw Kim Kardashian. Hij maakte een grapje over hun huwelijk tijdens een verrassingsoptreden bij de BET Awards.

Kanye betrad het podium, zijn gezicht was bedekt met een capuchon, masker en zonnebril om P. Diddy (Sean Combs) te eren met een Lifetime Achievement Award. Hij hield een toespraak over de muzikant, waarbij hij de impact benadrukte die hij heeft gehad op zijn leven en de mensen om hem heen.

Kanye West BET Awards

“Ik ga tot op de dag van vandaag naar Diddy voor advies”, zei de 45-jarige rapper. “Hij inspireert zoveel van mijn keuzes. Zoveel van mijn levenskeuzes. De keuzes van mijn vrouw.”

Dit is een verwijzing naar de beweringen van fans dat Kanye de mode keuzes van Kim (en de hele Kardashian-familie) inspireerde tijdens hun achtjarige relatie. Kanye sluit de toespraak af met “En hier zijn we – bedankt daarvoor, Puff.”

Hij grinnikt en het publiek barst in lachen uit. Het moment bleef niet onopgemerkt door fans, velen reageerden op Twitter.

Reacties waren zoal: “Ik wist op de een of andere manier dat Kanye Kim ter sprake zou brengen”. En ”De manier waarop Kanye Kim in de schaduw stelde.” Maar er waren ook ‘tegengeluiden’ als: “Iemand moet Kanye vertellen dat Kim zijn vrouw niet meer is.” Ach, wij denken dat hij stiekem nog steeds op een hereniging hoopt. Al lijkt dat voorgoed voorbij nu Pete haar zo gelukkig maakt.

Dit heeft de ex-vrouw van Travis Barker te zeggen over Kourtney Kardashian

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.