Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Films & Series 7 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Emily in Paris: alles wat je wil weten over seizoen 4

Het lijkt alweer eeuwen geleden dat we het bruisende derde seizoen van Emily in Paris keken op Netflix. Vorig jaar januari werd er een derde én vierde seizoen van de hitserie bevestigd. Dat betekent dat dit jaar het vierde seizoen op Netflix verschijnt. Wij praten je alvast bij over de komende Parijse drama.

Let op: dit artikel bevat spoilers van de vorige seizoenen. 

Emily in Paris seizoen 4

Het laatste seizoen eindigde (wederom) in met een onwijze cliffhanger, waardoor Emily weer voor een moeilijke keuze wordt gezet. Gaat ze voor Gabriel, die een kind krijgt met Camille? Of kiest ze toch voor Alfie? Ook Gabriel komt in tweestrijd, wat de liefdesverhouding tussen de vier alleen maar lastiger maakt. Alfie en Camille mogen het dan wel uitgemaakt hebben. Zolang ze Parijs niet uit zijn, weten we dat er van alles kan gebeuren.

The MovieDB

Producent Darren Star geeft een tipje van de sluier. In seizoen 4 zullen Emily en Gabriel een nieuwe dynamiek doormaken nu ze allebei single zijn, maar verwacht niet dat ze meteen in een nieuwe romance springen. “I don’t know that Gabriel is in the best place to start a relationship with Emily,” vertelt Darren Star aan TV Guide. “I am not sure that Emily wants a relationship with Gabriel under the circumstances, so we’ll have to see how things happen with them. Emily is still going to be working with Alfie, Gabriel, and Camille. Those work relationships are really fraught with emotional conflicts.”

De cast van het vierde seizoen

Gezien de quote van Darren Star, is het vrijwel zeker dat Lilly Collins (Emily), Camille Razat (Camille), Lucas Bravo (Gabriel) en Lucien Laviscount (Alfie) zullen terugkeren voor het vierde seizoen.  Ashley Park (Mindy), Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie), Bruno Gouery (Luc), Samuel Arnold (Julien) maken hoogstwaarschijnlijk ook weer hun opkomst in seizoen 4.

Wanneer komt het seizoen online?

En dan de belangrijkste vraag: wanneer is het zover? De productie van seizoen 4 zou aan het eind van de zomer of het begin van de herfst in Parijs beginnen, maar volgens Variety is het filmen met minstens twee maanden vertraagd door de aanhoudende schrijversstaking. De voorgaande seizoenen gingen in december in première, maar gezien de vertraging lijkt dat niet haalbaar. Het ziet ernaar uit dat het vierde seizoen pas in 2024 verschijnt.

Emily in Paris al afgekeken? Dan wil je deze series ook zeker zien

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.