Beau Goldewijk
Beau Goldewijk Entertainment 3 mei 2024
Leestijd: 3 minuten

Emily in Paris seizoen 4: dit zijn alle theorieën over de nieuwe verhaallijn

Alle Emily in Paris-fans opgelet, want zoals velen van jullie weten, komt seizoen 4 van deze geweldige serie dit jaar uit. Ben jij benieuwd naar de avonturen van Emily in dit seizoen? Dan ben je op de juiste plek. Wij zetten alle mogelijke verhaallijnen voor je op een rij.

Wij delen namelijk alle behind the scenes-videos en alle theorieën waar fans zoals jij dus over speculeren.

Leuke update: vandaag heeft Netflix bekend gemaakt dat seizoen 4 van Emily in Paris vanaf 15 augustus 2024 te zien gaat zijn!

Emily in Paris seizoen 4

Er zijn al een aantal dingen bekend over het aankomende seizoen. Maar er is nog geen trailer uitgebracht, dus er is ruimte voor speculatie. Wellicht geven de behind the scenes-video’s je een beter idee.

De eerste beelden van Emily in Paris seizoen 4: Gabriel en Emily

Op de behind the scenes-video’s op TikTok is Emily vooral veel te zien met Gabriel, zou dit kunnen betekenen dat ze weer samen komen dit seizoen? Het lijkt er wel op..

@user6196388256

can’t wait #emilyinparis #netflix #emilyinparisseason4

♬ Happy Day in Paris – French Cafe 24 x 7

@ice_wc

Lily Collins and Ashley Park on the set of “Emily in Paris” season 4 **Credits to the respective owners** #lilycollins #ashleypark #emilyinparis #emilyinparisseason4 #paris #pourtoi

♬ original sound – ❦

@ice_wc

Lucas Bravo,Lily Collins and Ashley Park on the set of “Emily in Paris” season 4 **Credits to the respective owners** #emilyinparis #lucasbravo #lilycollins #ashleypark #paris #emilyinparisseason4 #pourtoi #fyp

♬ original sound – ❦

Theorieën Emily in Paris seizoen 4

Hoewel het nog een lange tijd duurt voordat seizoen 4 te zien is, zijn fans al begonnen met het bedenken van theorieën over de verhaallijn. Vooral op TikTok zijn er al veel voorbijgekomen. Wij zetten alle mogelijkheden voor je op een rijtje.

Hoe gaat het met Alfie?

Fans verwachten dat we al redelijk snel afscheid nemen van Alfie. Ze denken dat hij al vroeg in het seizoen Parijs verlaat en niet meer terugkomt. Emily is nu ook eenmaal gefocust op Gabriel.

Dit betekent niet dat er niemand voor in de plaats komt. Er wordt namelijk gespeculeerd dat er een andere knappe man, eentje die we nog niet kennen, voor in de plaats komt.

En Mindy?

Wat betreft Mindy voorspellen fans dat het uit gaat tussen haar en haar rijke vriend en dat ze uiteindelijk weer teruggaat naar haar ex.

Bloeit de liefde op tussen Gabriel en Emily?

Richting het einde van het seizoen verwachten fans dat Gabriel eindelijk zijn liefde voor Emily uitspreekt, maar Emily zit dan ook met de nieuwe man in haar hoofd en krijgt hierdoor wederom twijfels of ze met Gabriel wil zijn. Hetzelfde liedje als ieder seizoen, eigenlijk. Uiteindelijk besluit ze toch voor Gabriel te kiezen en zien we kort hoe hun levens er samen uitzien.

Er zijn ook een aantal theorieën dat de twee juist niet bij elkaar zullen komen en dat dit waarschijnlijk ook nooit gaat gebeuren door Emily en haar perspectief op het leven.

Camille en haar zwangerschap

Over Camille en haar zwangerschap wordt verwacht dat ze het kind helaas halverwege haar zwangerschap gaat verliezen. Hierdoor verliest ze zichzelf en gaat ze op reis. Er wordt verwacht niet veel extra van Camille te zien dit seizoen.

Maar er zijn er ook veel fans die voorspellen dat Camille nooit zwanger is geweest. Fans denken dat ze te bang was om te vertellen over haar affaire met Sofia dat ze uiteindelijk een ander verhaal heeft verzonnen, over de zwangerschap dus.

Sylvie

Er wordt verwacht dat Sylvie helemaal gelukkig blijft met Laurent. We zullen zien hoe de twee wederom smoorverliefd op elkaar worden.

Deze 8 scènes uit Emily in Paris lijken precies op Sex and the City

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.