Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 17 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Wacht, wat? Emily Ratajkowski maakte het uit met Eric André vlak voor hij de controversiële naaktfoto’s plaatste

Als we terugdenken aan Valentijnsdag, dan denken we meteen aan de controversiële foto die Eric André plaatse met zijn lover Emily Ratajkowksi . Maar nu komt het: nu blijkt dat Emily op het moment van posten zijn lover helemaal niet meer was. Dit verandert de zaak nogal.

Nu snappen we ook meteen waarom EmRata niet heeft gereageerd.

Eric André post een pikante foto op Valentijndag

Eind januari werden Emily Ratajkowski en Eric André zoenend gespot op de Kaaimaneilanden. Emily en Eric hadden al een tijdje een ‘situationship’, maar nu leek het de serieuze kant op te gaan. De vakantie vol PDA leek het startschot van een nieuwe romance. Een kleine twee weken later, bevestigde Eric Andre de relatie met een pikante foto op Instagram. Althans, dat dachten we.

Emily maakte het uit met Eric voordat hij de foto’s postte

Nu komt er een detail naar buiten dat de zaak best wel verandert. Een bron dichtbij het model vertelt aan E! News het volgende: ”Emily broke up with Eric days before he posted that photo. She had nothing to do with the posting.” Ratajkowski heeft de carrousel van naaktfoto’s ook nooit opnieuw gepost of erop gereageerd, wat nu heel logisch is.

In een interview met Rolling Stone legt Eric André uit dat hij en Emily de foto namen toen ze ‘in het moment’ waren. ”I was drinking wine, she started dying laughing, and she was like, ‘I have to take a picture of this. She took the picture, we both started cracking up, and she was like, ‘This is iconic’—she kept saying ‘iconic.’ We both agreed this was a beautiful image that we had to share with the world.”

Dat er op dat moment van beide kanten consent was, is fijn. Toch geeft het feit dat de twee niet meer samen waren op het moment van posten, een gekke nasmaak aan deze Instagram-stunt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.