Anne Smits
Anne Smits Celebrity 9 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Emily Ratajakowski gaat in deze video op mannenjacht naar een F1-coureur

Emily Ratajkowski a.k.a. EmRata is niet vies van de mannen. Zo is er geen man in celebrity-and waar EmRata geen oogje op heeft en dat geldt andersom precies zo. In een interview met HOMME Girls vertelt het 31-jarige model dat ze met volle teugen van haar vrijgezellenleven geniet, as she should. En daar kunnen wij heerlijk van meegenieten. Zo deelt het model een video op TikTok waarin ze op mannenjacht gaat. Deze keer heeft EmRata haar zinnen gezet op een F1-coureur.

EmRata is unstoppable…

Emily Ratajkowski gaat op deze iconische video op zoek naar een F1-coureur

Dat Emily nogal een mannenverslinder is, is ook EmRata’s dubbelganger, Kendall Jenner, niet ontgaan. Tijdens de afterparty van het Met Gala hield Kendall haar liefje Bad Bunny opvallend weg van Emily, die zelf ook al te goed weet dat ze niet slecht in de markt ligt. Aangezien een romantische ontmoeting met een F1-coureur nog niet op haar lijstje staat, gaat ze op deze iconische video op zoek naar een man die haar een lift naar huis kan geven.

De video

Op de TikTok is te zien dat Emily aanwezig is bij de race die afgelopen weekend plaatsvond in Miami, die overigens door Verstappen werd gewonnen. Op het liedje ‘I Am On To See My Husband’ van Beyoncé danst het model langs alle foto’s van de F1-coureurs op zoek naar een husband.

Is Fernando Alonso de uitverkorene?

EmRata staat in het begin van haar video stil bij de foto van de Aston Martin-coureur Fernando Alonso, terwijl de geruchten rondgingen dat de 41-jarige coureur aan het daten zou zijn met de enige echte Taylor Swift. Of het Emily is gelukt om een man te scoren na de race moet nog blijken. Mocht het EmRata niet zijn gelukt, dan eet de redactie van NSMBL hun schoenen op…

@emrata

Picking out a husband at F1 miami

♬ Beyonce x My Husband x Casa Di Remix – CasaDi

Kendall Jenner verschijnt in deze sexy outfit voor date night met Bad Bunny

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.