Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 5 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Even binnenkijken in het Londense townhouse van David en Victoria Beckham – á 40 miljoen dollar

Bij Posh Spice hoort ook een posh huis. Het zal je vast niet verbazen dat David en Victoria Beckham in een Londens paleisje wonen. Maar losse beelden in Instagram-stories van de familie weten ons tóch steeds weer te verrassen met een pracht.

Vandaag gaan we via Instagram-berichten binnenkijken bij David en Vic, die in een townhouse van 40 miljoen dollar wonen, dat ook nog eens met smaak ingericht is.

Het huis in Londen van David en Victoria Beckham

Het powerkoppel, dat elkaar in 1999 het ja-woord gaf, kocht in 2013 het Victoriaanse landhuis en investeerde vervolgens naar schatting nog eens $10 miljoen in de renovatie van dit prachtige pand.

Dit vier verdiepingen tellende huis bevindt zich in de chique wijk Holland Park in Kensington, ook wel bekend als ‘Millionaire’s Row’. Volgens Architectural Digest beschikt het over zes slaapkamers, een binnenzwembad, een wijnkelder, een catwalk voor Victoria’s merk, een fitnessruimte en zelfs een privénagelsalon.

Op Instragram zagen we eerder dat het huis een prachtige voorkant heeft, inclusief elegant tegelwerk en zelf toog om onderdoor te lopen.

Eenmaal door de voordeur, zet de elegantie zich voort. Bij binnenkomst kom je in de stijlvolle monochrome hal, inclusief zwart-wit marmeren trappen die naar de ruime foyer leiden, waar Victoria vaak voor foto’s poseert. De ronde bogen in de centrale hal vormen een prachtig contrast met de bescheiden trap die naar de indrukwekkende kamers op de bovenverdieping leidt.

De keuken in barokstijl is een plaatje met rustieke houten vloeren en diepgroene kasten die mooi passen bij de grijsmarmeren werkbladen en het kookeiland. Dat Vic een goede smaak heeft zie je in het hele huis, maar in de keuken net een beetje extra.

Een deel dat ze niet vaak delen op de socials is de living. Toch krijgen we er in de documentaire van David Beckham op Netflix (echte aanrader, trouwens) toch een glimp van mee.

david-beckham-victoria-beckham-london-77708844
Netflix

De walk-in closet van de Beckhams

Met een modeontwerpster in huis, weet je gewoon dat de inloopkast een banger gaat zijn. En ja, in de documentaire van David laat hij een deel ervan zien. En daar kunnen wij alleen maar van dromen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.