Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Beauty 4 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Ex-Victoria’s Secret model Miranda Kerr zweert bij déze shampoo voor fijn en dun haar

Het prachtige ex-Victoria Secret model Miranda Kerr heeft hét geheim voor haar glanzende lokken gedeeld. De 38-jarige Australische laat weten fijn haar te hebben en dat is niet altijd makkelijk. Om haar lokken toch nét even dat extra beetje volume te geven is zij al jaren fan van dezelfde shampoo. Benieuwd over welk product dit gaat? Lees dan snel even verder.

Fijn haar

Vanuit ons perspectief lijkt het vaak alsof topmodellen nergens problemen mee hebben op het gebied van uiterlijk.. zo hebben ze vaak een zuivere huid en glanzend haar om jaloers van te worden.

Toch zijn modellen ook maar mensen en struggelen zij ook met bepaalde dingen. Zo vertelt Miranda Kerr dat ze erg fijn haar heeft, waardoor haar lokken vaak futloos zijn en redelijk snel vettig worden. Gelukkig heeft Miranda een shampoo gevonden die goed werkt voor haar fijne lokken: ze is de beroerdste niet en deelt met ons welk product het is. Fine-haired girls opgelet!

Rahua voluminous shampoo

In een recente livestream voor de website Amazon vertelde Miranda over een aantal van haar favoriete beautyproducten. Zo bestaat haar huidverzorging voor een groot deel uit producten van haar eigen merk Kora Cosmetics. Voor haar fijne lokken gebruikt Miranda het liefst een shampoo van het merk Rahua.

De Rahua Voluminous Shampoo belooft het haar te voeden, te herstellen van beschadigingen en volume te geven. De shampoo is een plant-based formule en bevat ingrediënten zoals groene thee, citroengras en natuurlijk Rahua’s olie.

Deze olie komt uit regenwouden uit Centraal- en Zuid-Amerika en staat erom bekend dat het de haargroei stimuleert, vochtinbrengend is en pluizig haar tegengaat.

Dit is niet de eerste keer dat Miranda haar enthousiasme over het merk Rahua deelt. Het model gebruikt de shampoo van het merk al jaren: in 2017 vertelde ze al over het merk aan Harper’s Bazaar: destijds gebruikte ze de Classic shampoo en conditioner van Rahua.

Miranda is sindsdien trouw gebleven aan het merk, maar wel overgestapt op de Voluminous-lijn van om haar fijne haar nét even wat extra volume te geven. Ze gebruikt de shampoo om de dag en gebruikt daarnaast ook de bijbehorende Voluminous conditioner.

Mocht je enthousiast zijn geworden over de shampoo: je betaalt 38 euro voor 275 ml. Zeker geen koopje dus, maar als Miss Kerr zegt dat het een goed product is.. Dan zouden wij de shampoo zéker eens willen proberen.

Bye Angels: deze 7 powervrouwen zijn de nieuwe gezichten van Victoria’s Secret

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.