Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 20 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Travis Barker deelt een wel heel pikante foto met Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian en Travis Barker lijken gelukkiger dan ooit. Niet zo gek als je het aan ons vraagt, want het lijkt erop dat ze hun soulmate hebben gevonden in elkaar. Dat Kourtney Kardashian en Travis Barker niet bang zijn om intieme beelden te delen was al duidelijk, maar fans zijn opnieuw in shock door de wel hele pikante foto die Travis van hem en Kourtney Kardashian op Instagram heeft geplaatst.

Fans zeggen allemaal hetzelfde.

Kourtney Kardashian en Travis Barker

De tijd is omgevlogen: Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn nu al bijna een jaar aan het daten en wij zijn nog steeds compleet obsessed met het stel. Toen ze begin dit jaar Instagram-officieel gingen was heel de wereld in shock, want de twee zijn voor een hele lange tijd gewoon vrienden geweest. Toch is er een vonk overgesprongen en zijn ze verliefder dan ooit.

Het koppel is sinds 17 oktober ook verloofd en als we Twitter mogen geloven zijn fans meer dan blij voor Kourtney en Travis. Naast de verlovingsaankondiging deelt het stel ook geregeld de meest intieme foto’s op Instagram. Zo plaatste Kourtney topless foto’s van haar verlovingsnacht en gaf Kourtney ook een wel heel spicy verjaardagscadeau aan Travis Barker.

Dit is hoe Scott Disick zich voelt nu Kourtney Kardashian en Travis Barker verloofd zijn

Instagram-foto

Nu is het weer zo ver, maar dit keer is het Travis die een hele pikante foto van het stel deelt. Op de foto is te zien dat Travis de voet van Kourtney vastheeft en hem verdacht dichtbij zijn mond houd. voetfetisj misschien? Hij plaatste de foto afgelopen weekend met de caption: “All I want for Christmas 🎄” en het duurde natuurlijk niet lang voordat fans massaal begonnen te reageren.

Zo schrijft een fan: “some things we don’t need to see” en andere fans reageren: “Aye yo that’s the wrong mistletoe foo”, “My man that is a whole foot in your nostrils” en “Travis has a foot fetish. Clearly. And we love a guy with a foot getting.” Ook Kourtney Kardashian reageert onder de post en schrijft: “❤️‍🔥you’ve been extra good.” Dit is dus vast niet de laatste intieme foto die we van het stel gaan zien.

Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn te zien in TikTok-video van Penelope Disick

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.