Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Entertainment 24 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Johnny Depp zal naar verluidt een comeback maken in nieuwe Pirates of the Caribbean-film

Waar wij eigenlijk niet hadden verwacht dat de filmwereld de lucht snel zou klaren met Johnny Depp, worden de geruchten steeds luider over een comeback van de acteur in Pirates of the Caribbean.

Mega pint of wine needed.

Alleen maar verliezers in de zaak tussen Johnny Depp en Amber Heard

Het is een poos geleden dat Johnny Depp op een positieve manier in het nieuws was. Bij de ellenlange openbare rechtszaak tegen ex-vrouw Amber Heard werd Johnny in zijn gelijk gesteld. Toch kunnen we wel stellen dat er geen winnaars waren in deze zaak. Er werd gesmeten met prive-informatie en eigen stonden zowel Amber als Johnny flink voor paal met de toxic streken die ze naar elkaar hebben uitgehaald (lees: het vastleggen van ruzies, vreemdgaan en – klapper op de vuurpijl – poepen in bed). Ben je stiekem nog steeds aan het smullen van alle shade tijdens de rechtszaak, dan heb je geluk. Er is namelijk een documentaire uitgekomen.

Johnny Depp en Amber Heard
Getty Images

Naamzuivering voor Johnny

Toch lijkt de film-, media- en modewereld het voor een groot deel eens te zijn met het besluit van de rechter. Johnny Depp heeft recht op het zuiveren van zijn naam. Zijn eerste wereldwijde comeback zagen we vorige week bij de show van Savage x Fenty van Rihanna. Dit zorgde voor veel gemixte reacties. Johnny liep vrij verdwaasd over de catwalk, keek wat in de rondte en de wereld vroeg zich af waar hij mee bezig was. Toch waren er ook enthousiastere reacties. Zo was het pak dat hij droeg binnen no time uitverkocht.

(Photo by Kevin Mazur/Getty Images for Rihanna’s Savage X Fenty Show Vol. 4 presented by Prime Video)

Verwarrende statements van mr. Captain Jack Sparrow

Johnny veroverde de harten van menig film-liefhebbers met zijn rol als Captain Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean. Fans hopen al jaren op een nieuwe versie van de filmreeks. Toch leek Johnny hier de afgelopen jaren nog niet veel zin in te hebben. Tijdens de rechtszaak tegen Amber vroeg haar advocaten-team of hij ooit nog terug zal gaan naar zijn rol:

Hint op call sheet van de productie

Toch wordt deze uitspraak van de 59-jarige acteur inmiddels in twijfel getrokken. Bronnen gaven deze week aan dat zijn naam op het call sheet voor de productie van een nieuwe versie van de Pirates of the Caribbean film staat. De eerste testbeelden zullen in februari geschoten worden op een geheime locatie in de UK. Toch zijn er juist weer andere bronnen die een comeback juist weer ontkennen. Voorlopig blijft het dus gewoon nog even gissen.

Captain Jack Sparrow Johnny Depp
Getty Images

Wist je al dat Margot Robbie dit iconische deel van Wolf of Wall Street herschreven heeft?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.