Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 2 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Fans zijn er heilig van overtuigd dat Hailey Bieber het Instagram-account van Justin beheert

Er gaat geen dag voorbij waarin Justin Bieber en Hailey Bieber niet het gesprek van de dag zijn. Zo gaan er geregeld geruchten rond dat Hailey Bieber zwanger is, maar dit keer gaan de geruchten over het Instagram-account van Justin.

Fans zijn er namelijk heilig van overtuigd dat Hailey Bieber het account van de zanger beheert.

Hailey Bieber beheert Instagram-account Justin Bieber

Deze geruchten hebben alles te maken met activiteiten die een tijdje geleden hebben plaatsgevonden op het Instagram-account van Justin Bieber. In mei 2021 postte Justin Bieber een foto van Hailey op Instagram, maar reageerde daar zelf anderhalf uur later opnieuw onder. Vreemd vinden veel fans, maar dat is niet alles.

Hailey Bieber heeft namelijk eerder op Instagram aangegeven per ongelijk iets gepost te hebben op het account van Justin Bieber, wat betekent dat ze dus toegang heeft tot zijn Instagram-account. Hoewel deze geruchten al bestonden zijn ze onlangs groter en groter geworden, door nieuwe bijzondere activiteiten die plaatsvonden op Justin’s Instagram.

Miley Cyrus onthult haar bizarre ‘Hannah Montana’ werkschema

SZA

Alweer een week geleden verscheen de muziekvideo van het liedje “Snooze” van SZA op YouTube. Hierin is niemand minder dan Justin Bieber te zien en fans waren op zijn zachts gezegd compleet obsessed. Justin Bieber ging dan ook naar Instagram om verschillende foto’s en video’s van zichzelf met SZA te delen in zijn verhaal.

Ook Hailey sprong op de trend en deelde een video van zichzelf waarin “Snooze” te horen was. Toch verwijderde ze deze video niet veel later en wij denken dat dit alles te maken heeft met de haat die zij kreeg. Veel mensen lieten namelijk weten dat ze Justin Bieber er veel gelukkiger uit vinden zien in de muziekvideo dan in zijn huwelijk met Hailey. Ouch!

Waarom lijkt het alsof Hailey en Justin Bieber altijd voor een totaal andere gelegenheid gekleed zijn?

Foto’s van Hailey Bieber

Niet veel later plaatste Hailey een foto van zichzelf in dezelfde outfit die ze in de eerder verwijderde video op Instagram droeg. En hier is waar fans het opvallend vinden worden. Het verhaal van Justin Bieber veranderde hierna namelijk van alle SZA-content naar het doorplaatsen van Hailey’s net geposte foto. En daar stopt het niet. Binnen 24 uur verschenen er namelijk vier verschillende posts van het stel samen op het account van de zanger. Daarnaast plaatste Justin’s account ook nog foto’s van verschillende fan-pagina’s van Hailey op zijn story en dat klopt niet volgens fans.

Toeval of zit Hailey Bieber hierachter? Fans lijken duidelijk voor optie twee te gaan en reageren allemaal hetzelfde. Zo schrijft een fan: “JB account look like it’s her account so many post of her.” Andere fans schrijven: “She’s posting as his new manager😂”, “No 1000% the amount of content of her lately on his page is INSANE” en “I think she’s definitely posting for his account.”

@devotedly.yours

Is Justin Bieber the one posting all these Hailey photos to his instagram? Odds are he isn’t but if it makes Hailey happy, then let the girl be happy #justinbieber #haileybieber

♬ original sound – Nuha

Denk jij dat Hailey stiekem het account van Justin Bieber beheert?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.